ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΗΜΕΡΑ

Νέο πρόγραμμα 27.948 θέσεων εργασίας πεντάμηνης διάρκειας

Στη δημιουργία 27.948 θέσεων εργασίας προσωρινής διάρκειας 5 μηνών σε κοινωφελείς εργασίες του δημόσιου τομέα αποσκοπεί η δεύτερη από τις 4 Δημόσιες Προσκλήσεις που δημοσιοποίησε χθες ο ΟΑΕΔ. Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης, αρχίζει σήμερα και λήγει στις 20/11/2013 στις 12 το μεσημέρι.

Κυκλοφορούν 1 εκατομμύριο ανασφάλιστα οχήματα

Ανασφάλιστο είναι περίπου το 15% των αυτοκινήτων που ελέγχονται κάθε μέρα από την Τροχαία, η οποία πραγματοποιεί κατά μέσον όρο περί τους 15.000 – 17.000 ελέγχους. Το ποσοστό των ανασφάλιστων που εντοπίζονται μέσω των καθημερινών ελέγχων της Τροχαίας επιβεβαιώνει την εκτίμηση της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, πως ο συνολικός αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων που κυκλοφορούν στην αγορά κυμαίνεται στο 1 εκατομμύριο.

ΑmericaΑirlines – US Αirways

Ο δρόμος για τη δημιουργία της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας του κόσμου ανοίγει στις ΗΠΑ, αφού AmericaAirlines και US Airways κατέληξαν σε συμβιβαστική λύση με τις αρχές ανταγωνισμού.