ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σύντομα

Σύντομα

Ετοιμάζεται ο κανονισμός για το ελληνικό σήμα στο ελαιόλαδο

Το πλαίσιο του σχεδίου κανονισμού για το ελληνικό σήμα στο ελαιόλαδο αποφασίστηκε σε συνεδρίαση της επιτροπής για το ελληνικό σήμα, υπό την προεδρία του γ.γ. Εμπορίου Αντώνη Παπαδεράκη. Φορέας απονομής του σήματος ορίστηκε ο ΕΛΓΟ «Δήμητρα». Προκειμένου, μάλιστα, να επιταχυνθούν οι διαδικασίες έκδοσης αντίστοιχων κανονισμών σε όσο το δυνατόν περισσότερες κατηγορίες προϊόντων, αποφασίστηκε μία ακόμα διαδικασία.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές για την απόκτηση του δικαιώματος χρήσης του ελληνικού σήματος, για συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων για τα οποία δεν έχει εκδοθεί μέχρι τώρα κανονισμός, θα μπορούν να καταθέσουν στην επιτροπή τεκμηριωμένη πρόταση, η οποία θα είναι δυνατόν να καταλήγει σε έκδοση γενικού κανονισμού.

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Navarino Golf Academy εκπαίδευσε περισσότερους από 550 μαθητές σχολείων της Μεσσηνίας, με το πρόγραμμα «Μαθήματα γκολφ στα σχολεία». Οι επαγγελματίες γκόλφερ της Costa Navarino επισκέφθηκαν εννέα σχολεία για να εκπαιδεύσουν αφιλοκερδώς μαθητές από 6 έως 12 ετών, παρέχοντας τη χρήση του ειδικού εξοπλισμού γκολφ για παιδιά. Η πρωτοβουλία της Navarino Golf Academy στοχεύει στο να εξοικειώσει τα παιδιά με το νέο ολυμπιακό άθλημα.

Πληρωμή ασφάλειας Ι.Χ. με άτοκες δόσεις

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες τους, η Allianz Direct δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να εξοφλήσουν το συμβόλαιο για την ασφάλεια του αυτοκινήτου τους σε άτοκες μηνιαίες δόσεις, μέσω της πιστωτικής τους κάρτας. Μέσω της Allianz Direct προσφέρονται καλύψεις για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε τρία προγράμματα με βασικές αλλά και προαιρετικές καλύψεις. Επιπλέον, τα ευέλικτα προγράμματα της Allianz Direct δίνουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρίμηνα, εξάμηνα ή ετήσιας διάρκειας συμβόλαια. Ολα τα προγράμματα της Allianz Direct προσφέρουν:

• 10% έκπτωση στα ετήσια συμβόλαια.
• Πλήρη οδική βοήθεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
• Κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα.
• Επισκευή του αυτοκινήτου χωρίς καταβολή χρημάτων στα συνεργαζόμενα συνεργεία.
• Αμεση έκδοση και αποστολή του συμβολαίου στο email του πελάτη.

Εκπτωση 50% στα λουτρά με ιαματικές πηγές την Τρίτη

O Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας ανακοίνωσε ότι την προσεχή Τρίτη, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού, θα προσφέρεται έκπτωση 50% στο εισιτήριο για μία σειρά λουτρών. Αναλυτικά, η έκπτωση θα ισχύει για τα Λουτρά Λουτρακίου (Πόζαρ) Αριδαίας, όλα τα υδροθεραπευτήρια της Αιδηψού, Αγκίστρου Σερρών, Σιδηροκάστρου Σερρών, Αμαράντου Κόνιτσας, Νέας Απολλωνίας, Λαγκαδά, Πικρολίμνης, Πλατυστόμου, Γαλήνης Καμένων Βούρλων και Μανδρακίου Νισύρου. Ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιάννης Καραγιάννης θεωρεί ότι η ενδεχόμενη ανάπτυξη των ιαματικών πηγών της χώρας θα επιφέρει πολλαπλάσια οφέλη στην οικονομία της χώρας.