ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή: Η επανεφεύρεση του μουσακά!

Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή: Η επανεφεύρεση του μουσακά!

Αναζητούμε τις ρίζες του και μαθαίνουμε τις πιο νόστιμες εκδοχές του από τα Βαλκάνια, την Αίγυπτο και τη Μέση Ανατολή.

Και επειδή μουσακάς δεν είναι μόνον ένας, τους ετοιμάζουμε με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι κρασάτο ή με μελωμένο αρνάκι, με κιμά κοτόπουλου, με φουρνιστά λαχανικά, με πουρέ πατάτας αλλά και με ρεβίθια στην κλασική αιγυπτιακή εκδοχή.

Μαζί, 11 παραλλαγές-έκπληξη της κλασικής μπεσαμέλ, με κανέλα, με πέστο, με κάρι, με σαφράν, ακόμη και με μελάνι σουπιάς!

ston-gastronomo-ayti-tin-kyriaki-i-epanefeyresi-toy-moysaka0

Ο Γαστρονόμος Ιουνίου κυκλοφορεί στις 14/06 με την Καθημερινή της Κυριακής.

Δείτε εδώ τα υπόλοιπα λαχταριστά θέματα του τεύχους.