Αφιέρωμα: Το τραπέζι της 25ης Μαρτίου

Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Γιορτάζουμε την ημέρα του Ευαγγελισμού με ένα φίνο μενού με επίκεντρο τον παστό μπακαλιάρο.
Αγκινάρες με γαρίδες και μυρώνια
Μύδια αχνιστά με μπίρα και τσίλι
Κροκέτες μπακαλιάρου με άνηθο και πατάτα
Κροκέτες από μπρανταντ μπακαλιάρου
Μπακαλιάρος με μελωμένα κρεμμύδια και σταφίδες στο φούρνο
Μπακαλιάρος με δαμάσκηνα Σκοπέλου και κορινθιακές σταφίδες
Μπακαλιάρος αλιάδα από την Κεφαλονιά
Τηγανητός μπακαλιάρος σε αφράτο κουρκούτι με κόκκινη σκορδαλιά
Ρύζι μπασμάτι με κουρκουμά κουκουνάρι και δυόσμο
Παντζαροσαλάτα με σπανάκι και πορτοκάλι