Προδημοσίευση από το Light & Healthy: Κεφτέδες γαλοπούλας

Υλικά
600 γρ. κιμάς από γαλοπούλα, περασμένος μία φορά από τη μηχανή και πολύ κρύος
1 ξερό κρεμμύδι, λιωμένο στο μούλτι
1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης, μουσκεμένη σε νερό και στυμμένη
2 ασπράδια αυγών χτυπημένα σε ελαφριά μαρέγκα
2 κ.σ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
2 κ.σ. δυόσμος, ψιλοκομμένος
2/3 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλατοπίπερο, κατά βούληση
2 καρότα, ψιλοτριμμένα
Σάλτσα
200 γρ. γιαούρτι light
2 κ.σ. δυόσμος, ψιλοκομμένος
αλατοπίπερο, κατά βούληση
Διαδικασία
Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά, το κρεμμύδι, το ψωμί, τα ασπράδια, τα μυρωδικά, την πάπρικα και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι…