ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Στις Γλυκές Ιστορίες: Μους φράουλας σε ποτήρι

Στις Γλυκές Ιστορίες: Μους φράουλας σε ποτήρι

Υπέροχο και ανοιξιάτικο επιδόρπιο από τον Τάσο Τυρανόπουλο.

Υλικά για 8-10 μερίδες:

Για τη σάλτσα φράουλας:

200 γρ. φράουλες, καθαρισμένες
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 γρ. φύλλα ζελατίνης (έτσι η σος θα γίνει παχύρρευστη)

Για τη μους:

600 γρ. φράουλες
40 γρ. ζάχαρη (αν θέλουμε τη μους πιο γλυκιά, διπλασιάζουμε τη ζάχαρη)
15 γρ. φύλλα ζελατίνης
350 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, χτυπημένη σε ελαφριά σαντιγί
 

Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr