ΤΑΞΙΔΙΑ

Περισσότερες πτήσεις από Ελλάδα

Περισσότερες πτήσεις από Ελλάδα

Μεγάλοι αερομεταφορείς δίνουν τη δική τους ψήφο εμπιστοσύνης στον ελληνικό τουρισμό.

Ενισχύεται η θέση της χώρας μας στον διεθνή αεροπορικό χάρτη, γεγονός που δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί ως σημάδι ανάκαμψης (τουλάχιστον στον τουρισμό). Η Emirates ανακοίνωσε ότι προσθέτει, από 1η Αυγούστου έως 25 Οκτωβρίου, και δεύτερη καθημερινή πτήση από το διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς το Ντουμπάι, ενώ και η Etihad αυξάνει τις εβδομαδιαίες πτήσεις της προς το Αμπου Ντάμπι από 7 σε 10, από τις 2 Ιουλίου.

Από τις 3 Μαΐου ήδη, η British Airways έχει εγκαινιάσει απευθείας προγραμματισμένες πτήσεις από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη προς το Χίθροου του Λονδίνου, ενώ παράλληλα έχει προσθέσει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λονδίνο (Γκάτγουικ) 4 φορές την εβδομάδα. Από τον Ιούνιο έως και τις 9 Οκτωβρίου, τέλος, επιστρέφει στην Αθήνα και η Singapore Airlines, προσφέροντας δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα προς Σιγκαπούρη.

Εντυπωσιακή επέκταση του δικτύου της πραγματοποιεί άλλωστε και η «δική μας» Aegean, εντάσσοντας 17 νέους προορισμούς, που περιλαμβάνουν το Μπέρμιγχαμ στην Αγγλία, τη Μασσαλία, το Μπορντό και τη Νάντη στη Γαλλία, τη Ζυρίχη στην Ελβετία, το Αμβούργο, την Κολωνία και τη Νυρεμβέργη στη Γερμανία, το Ροστόφ στη Ρωσία, την Κοπεγχάγη στη Δανία, την Κατάνια στην Ιταλία, το Αμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Βηρυτό στον Λίβανο, τη Στοκχόλμη στη Σουηδία, τη Σμύρνη στην Τουρκία και το Αμμάν στην Ιορδανία.