ΤΑΞΙΔΙΑ

Οικογενειακή εξόρμηση στα θεματικά πάρκα της Γαλλίας

Οικογενειακή εξόρμηση στα θεματικά πάρκα της Γαλλίας

Τα ταξίδια είναι ένας μοναδικός τρόπος να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, να γνωρίσεις νέους τόπους και έθιμα, να δεις καινούργιες εικόνες και πολιτισμούς. Είναι μια μορφή καλλιέργειας που θέλουμε να έχουν και τα παιδιά μας. Τι καλύτερο λοιπόν από το να κάνετε ένα ταξίδι με τα παιδιά σας σε ένα θεματικό πάρκο, μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε όλη την οικογένεια.

• Disneyland-Γαλλία  

Αποτελεί το πιο γνωστό θεματικό πάρκο στην Ευρώπη και όχι αδίκως αφού είναι ένα από τα πιο μεγάλα και πιο εντυπωσιακά. Στην Disneyland θα συναντήσετε όλους αυτούς τους ήρωες με τους οποίους μεγαλώσατε. Ο Μίκυ με την Μίνι, η Σταχτοπούτα, η Πεντάμορφη και το Τέρας θα σας στείλουν στον κόσμο του παραμυθιού! Τρελές διαδρομές με μικρά και μεγάλα τρενάκια, απότομες πτώσεις, ειδικές αίθουσες εικονικής πραγματικότητας στο διάστημα και ατελείωτα σόου και παρελάσεις των γνωστών πρωταγωνιστών του Disney, θα σας καταπλήξουν! Επιπλέον, ο μεγαλοπρεπής πύργος της Ωραίας Κοιμωμένης, αλλά και η φανταστική διαδρομή στον κόσμο των Πειρατών, θα σας ταξιδέψουν σε έναν μαγικό κόσμο ικανό να ξετρελάνει μικρούς αλλά και μεγάλους. Η περιπέτεια όμως δεν σταματάει εδώ. Το τρενάκι του Indiana Jones θα σας κάνει να νιώσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη, ενώ οι βουτιές με το Νέμο στον ωκεανό του Crush's Coaster θα σας χαρίσουν με μοναδική εμπειρία. Η διασκέδαση στην Disneyland δεν σταματάει ποτέ, δεκάδες ακόμη παιχνίδια σας περιμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Και επειδή μπορεί να θέλετε να περάσετε παραπάνω από κάποιες ώρες στο πάρκο, υπάρχουν διαθέσιμα ξενοδοχεία που μπορούν να σας φιλοξενήσουν. Η αλήθεια είναι ότι μια μέρα σίγουρα δεν είναι αρκετή για να πάρετε ούτε μια μικρή γεύση από τη μαγεία αυτού του πάρκου που είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες!

• Asterix Park-Γαλλία

Ένα ακόμα εντυπωσιακό θεματικό πάρκο έρχεται να προστεθεί στην Γαλλία, το Πάρκο του Αστερίξ. Οι διάσημοι ήρωες του διαχρονικού κόμικς ζωντανεύουν για να προσφέρουν διασκέδαση και πολύ περιπέτεια σε μικρούς και μεγάλους. Το πάρκο καθώς και η παρέα του Αστεριξ και του Οβελίξ σας μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα, στα χρόνια της ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, στο μικρό χωριό των Γαλάτων. Μια τεράστια έκταση, με θέμα την αιώνια διαμάχη ανάμεσα σε Ρωμαίους και Γαλάτες, φιλοξενεί εδώ και αρκετά χρόνια επισκέπτες όλων των ηλικιών με σκοπό να χαρίσει ατέλειωτες ώρες χαράς. Το πάρκο είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί όλα τα γούστα. Έτσι μπορείτε να κάνετε ανέμελες βόλτες ή επικίνδυνες διαδρομές με μικρά και μεγάλα τρενάκια. Να δοκιμάσετε τα  τρενάκια που περνάνε μέσα από τρεχούμενα νερά, τα παιχνίδια ελεύθερης πτώσης και  φυσικά τα καρουσέλ. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε αναπαραστάσεις ιστοριών μέσα από τα διάσημα κόμικς του Αστερίξ, να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια σας, να παίξετε με τους ήρωες και να παρακολουθήσετε ταινίες εικονικής πραγματικότητας που θα σας μεταφέρουν σε άλλη εποχή.
Και αν σας προβληματίζει η διαδικασία του ταξιδιού, σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η ΑEGEAN στην προσπάθεια της να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τα ταξίδια των γονιών με τα παιδιά τους, σχεδίασε το  ΑEGEAN For Families, ένα σύνολο υπηρεσιών που έχουν ως στόχο το οικογενειακό ταξίδι με αεροπλάνο να αποτελεί την πιο ευχάριστη, απρόσκοπτη και οικονομική εμπειρία για όλα τα μέλη της οικογένειας. Να επιτρέψει στους γονείς να σχεδιάσουν το ταξίδι τους σε κάθε στάδιο, με την μεγαλύτερη ευκολία, χωρίς ταλαιπωρία και αναμονές και με την πιο δημιουργική απασχόληση των παιδιών εν πτήσει.
Μην χάνετε λοιπόν χρόνο μπείτε στο site της AEGEAN (http://el.aegeanair.com/taksidepste/for-families/), κλείστε αεροπορικά εισιτήρια για όλη την οικογένεια και ετοιμάστε βαλίτσες για τους πιο μαγικούς προορισμούς.