ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η SEAT παρουσιάζει τη SEAT MÓ

Η SEAT παρουσιάζει τη SEAT MÓ
H SEAT πραγματοποίησε σήμερα τα επίσημα εγκαίνια της CASA SEAT σε μια τελετή που έλαβε χώρα σύμφωνα με τα προτεινόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας και παρακολούθησαν εξέχουσες αρχές και επιχειρηματίες της Ισπανικής και Καταλανικής οικονομίας.

Η εταιρεία στα πλαίσια της εκδήλωσης ανακοίνωσε τη δημιουργία της SEAT MÓ, της νέας μάρκας αστικής κινητικότητας.


Μετά την ψηφιακή παρουσίαση στις 4 Ιουνίου, η CASA SEAT άνοιξε σήμερα τις πόρτες της στο κοινό για πρώτη φορά. Ο Πρόεδρος της SEAT Carsten Isensee έκανε την έναρξη της εκδήλωσης, επισημαίνοντας τη σημασία αυτού του νέου χώρου, στο κέντρο της Βαρκελώνης. Σύμφωνα με τα λόγια του Προέδρου «η CASA SEAT είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα φόρο τιμής στην καταγωγή μας. Αυτό το εμβληματικό κτίριο είναι επίσης το μέρος από το οποίο κοιτάζουμε το μέλλον, τα κεντρικά μας γραφεία στην καρδιά της Βαρκελώνης, που περιμένουμε να γίνει σημείο αναφοράς της αστικής κινητικότητας».

Στη συνέχεια, η τέταρτη Deputy Prime Minister and Minister of Ecological Transition and the Demographic Challenge, Teresa Ribera, μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης και ακολούθησαν από τη CASA SEAT οι Àngels Chacón, Minister for Business and Knowledge of the Catalan Government, και Ada Colau, Δήμαρχος της Βαρκελώνης.
 
Οι αρχές και άλλες προσωπικότητες όπως ο Πρόεδρος του Grupo Godó, Javier Godó, ο Πρόεδρος της CaixaBank, Jordi Gual, ο Πρόεδρος της FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, o Πρόεδρος της Agbar, Ángel Simón, o Διευθύνων Σύμβουλος της Saba, Josep Martínez Vila και Dr. Bonaventura Clotet μεταξύ άλλων, περιηγήθηκαν στο κτίριο της CASA SEAT, του νέου κόμβου αστικής κινητικότητας της εταιρείας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο Sales and Marketing Vice President and CUPRA CEO Wayne Griffiths, ανακοίνωσε τη δημιουργία της SEAT MÓ, της νέας μάρκας που θα καθοδηγήσει τη στρατηγική αστικής κινητικότητας που εστιάζει σε προϊόντα και υπηρεσίες μικροκινητικότητας, συμπεριλαμβανομένων των SEAT MÓ eScooter 125 και SEAT MÓ eKickscooter 65.
 
«Η SEAT MÓ θα ηγηθεί του χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών μικροκινητικότητας και η CASA SEAT θα είναι το κέντρο των επιχειρήσεων. Η Βαρκελώνη θα είναι ο χώρος δοκιμών για την ανάπτυξη λύσεων αστικής κινητικότητας που θα εξαχθούν στον υπόλοιπο κόσμο», δήλωσε ο Griffiths.

Η περιήγηση στο κτίριο τελείωσε στο χώρο όπου οι πελάτες και οι επισκέπτες θα μπορούν να διαμορφώσουν το δικό τους όχημα SEAT και στο CUPRA Garage όπου ο Wayne Griffiths και η Josep María Bartomeu επωφελήθηκαν της ευκαιρίας και ανακοίνωσαν πως το CUPRA Formentor θα είναι το νέο επίσημο όχημα της FC Barcelona.

Το Formentor γίνεται έτσι το πρώτο επίσημο μοντέλο στην ιστορία του συλλόγου και θα ενισχύσει την δημοτικότητα του οχήματος στην παγκόσμια κοινότητα. Θα είναι το πρώτο 100% νέο μοντέλο CUPRA που θα κατασκευαστεί στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στο Martorell.