ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

SEAT MÓ eScooter 125 και SEAT MÓ eKickScooter 65

SEAT MÓ eScooter 125  και SEAT MÓ eKickScooter 65
H αστική κινητικότητα αλλάζει και η SEAT θέλει να προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πόλεων και των πολιτών. Και με την παγκόσμια πρεμιέρα των SEAT MÓ eScooter 125 και SEAT MÓ eKickScooter 65, η SEAT ενισχύει τη δέσμευση της για την αστική κινητικότητα.

Τα οχήματα προσφέρουν διαφορετικές προσεγγίσεις στην κινητικότητα, αλλά επισημαίνουν την αλλαγή του τρόπου των μετακινήσεων στις πόλεις και τις διαφορετικές προσεγγίσεις που απαιτούνται στο σύγχρονο κόσμο, όπου κάποιες φορές τα κλασικά οχήματα δεν ταιριάζουν στον τρόπο ζωής των ανθρώπων.
 
Το SEAT MÓ eScooter 125, η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της μάρκας, καθιστά τους δρόμους των πόλεων απλούστερους και πιο βολικούς και καταρρίπτει τα στερεότυπα που περιβάλλουν τις παραδοσιακές μοτοσυκλέτες. Ο προηγμένος ηλεκτρικός κινητήρας που διαθέτει, ταιριάζεικαλύτερα σε έναν κόσμο που εξελίσσεται και απομακρύνεται από το συμβατικό.

Και ενώ η SEAT παραμένει αφοσιωμένη στην κατασκευή οχημάτων, το SEAT MÓ eKickScooter 65 ανοίγει νέες ευκαιρίες, ανταποκρινόμενο σε μία από τις σημαντικότερες τάσεις κινητικότητας του μέλλοντος: τη συνεργατική οικονομία και οικονομία του διαμοιρασμού. Παράλληλα, και οι ιδιώτες χρήστες καλύπτονται από το νέο SEAT MÓ eKickScooter 65, καθώς και από το ήδη υπάρχον και επιτυχημένο SEAT MÓ eKickScooter 25 (γνωστό και ως SEAT EXS KickScooter).

Η παγκόσμια πρεμιέρα του SEAT MÓ eScooter 125 φανερώνει την τόλμη και την αποφασιστικότητα της μάρκας να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών καθώς προσπαθούν να μετακινηθούν στους αστικούς δρόμους. Κάτω από την μοντέρνα, συμπαγή σχεδίαση του είναι ένα δίτροχο όχημα ειδικά σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες μιας προσιτής και βολικής μετακίνησης.

Η εμφάνιση του SEAT MÓ eScooter 125 ενισχύεται από την διαθέσιμη παλέτα, τριών, αποκλειστικών, ματ χρωμάτων: Daring Red, Dark Aluminium και Oxygen White.

Η ζήτηση κινητικότητας τελευταίου μιλίου αυξάνεται πολύ καθώς οι πόλεις γίνονται όλο και πιο συνωστισμένες και η κυκλοφορία στους δρόμους όλο και πιο δύσκολη. Η παρουσίαση του SEAT MÓ eKickScooter 65 βασίζεται στην επιθυμία της SEAT να προσφέρει λύσεις σε όλους τους πελάτες.

Τα εμπρός και πίσω φώτα, το φως φρένων και το πλευρικό/οπίσθιο φλας αυξάνουν την ορατότητα, ενώ το μπροστινό ηλεκτρονικό φρένο και το πίσω ταμπούρο βελτιώνουν την ασφάλεια. Το SEAT MÓ eKickScooter 65 θα είναι διαθέσιμο στο αποκλειστικό ματ χρώμα Daring Red