ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μια εικονική γκαλερί από τη Citroen

Μια εικονική γκαλερί από τη Citroen

H Citroen παραμένει πάντα πιστή στις αρχές της και στη φιλοσοφία της, καθώς με το “La Traction Creative”, ένα νέο site, που φιλοδοξεί να ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη όσων αγαπούν την τέχνη, ανεξαρτήτως ηλικίας και διάθεσης. 

Πρόκειται για ένα διαδικτυακό τόπο που δημιουργήθηκε από τη Citroen και αποτελεί μια ανοικτή πρόσκληση από τη νέα γκαλερί Tumblr της γαλλικής φίρμας προς όλους όσους θέλουν να εκφραστούν καλλιτεχνικά.

Πεδίο δράσης οι γραμμές Citroen και τα πολλά έργα τέχνης που φέρουν την υπογραφή της. Αναφερόμαστε φυσικά στα αυτοκίνητα Citroen, είτε μιλάμε για αυτοκίνητα πόλης, οικογενειακά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα diesel ή αυτοκίνητα βενζίνης, νέα μοντέλα, ή παλιά μοντέλα το κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι ότι διαθέτουν ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές.

Η συναρπαστική εικονική γκαλερί άνοιξε στις αρχές Ιουλίου και προς το παρόν φιλοξενεί 28 έργα από τα 60 που αναμένεται να εκτεθούν στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι το φθινόπωρο (1 – 16 Οκτωβρίου, ημέρες κοινού).

Δεν υπάρχει κανένα όριο στη θετική ενέργεια και στο πνεύμα από τη Citroen! Τα έργα που εκτίθενται στην “La Traction Creative” προέρχονται από καλλιτέχνες που άντλησαν την έμπνευσή τους από μοντέλα της Citroen. Όλοι τους είχαν απόλυτη ελευθερία έκφρασης, καθώς το μόνο που τους ζητήθηκε ήταν να προκαλέσουν συναισθήματα.

Η θεματολογία έχει πολύ μεγάλες διαφοροποιήσεις, καθώς οι μικρές φόρμες μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλες τάσεις αναδεικνύοντας  στα προϊόντα Citroen την ποιότητά τους.

Le Balancier, μια ιστορία δίχως τέλος, βασιζόμενη στα Airbumps του C4 Cactus.

Berlingo en Liberté, επιστήμονες ζωολόγοι παρατηρούν τις πέντε θεματικές ενότητες του αυτοκινήτου που είναι “μεγαλύτερες από τη ζωή”.

Car sweet Car, το C1 αποκαλύπτει τα πάντα σε 5 animation clips με ένα κοριτσίστικο βλέμμα.

PacMan, ένα κλασσικό ιστορικό βίντεο παιχνίδι, στο οποίο το E-Mehari μαζεύει βαθμούς.

La Suricate, ένα θέατρο από μαριονέτες στο πίσω παρμπρίζ του Space Tourer με φινάλε έκπληξη, που συναρπάζει επιβάτες ηλικίας από 7 έως 77 ετών.