ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ξεκινούν οι παραδόσεις του Ford GT

ford_gt_job_1_skv_5336
ford_gt_job_1_sv2_1404
ford_gt_job_1_sv2_1442
ford_gt_job_1_sv2_1415
Στη νέα εγκατάσταση περιορισμένης παραγωγής του Multimatic στο Markham, Ontario, ο Raj Nair, Ford executive vice president, global product development, & chief technical officer, οδήγησε ένα Ford GT εκτός της γραμμής παραγωγής, σηματοδοτώντας τη στιγμή.
 
«Ξεκινώντας το 2016, είχαμε δύο πρωταρχικούς στόχους για το Ford GT – να διακριθούμε στο Le Mans, και να ξεκινήσουμε τις παραδόσεις πριν το τέλος της χρονιάς,» σχολίασε ο Nair. «Πετύχαμε και τα δύο.»
 
«Για όσους συμμετείχαν στο σχεδιασμό και την εξέλιξη του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων και προμηθευτών μας, η ημέρα αυτή είναι πραγματική γιορτή γιορτή» πρόσθεσε. «Το νέο Ford GT προβάλλει τη δύναμή μας στις καινοτομίες και τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε περισσότερα στους πελάτες μας – κυρίως ως προς τα υλικά ελαφρού βάρους, την αεροδυναμική και τις τεχνολογίες του κινητήρα EcoBoost®.»
 
Το Ford GT αποκαλύφθηκε στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Β. Αμερικής τον Ιανουάριο του 2015. Σε λιγότερο από δύο χρόνια, η Ford Performance παραδίδει τώρα τα πρώτα αυτοκίνητα σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.