ΣΤΙΛ

Οι 10 τρόποι που φλερτάρουν οι ντροπαλοί

Οι 10 τρόποι που φλερτάρουν οι ντροπαλοί

Οι παλμοί ανεβαίνουν, τα χέρια ιδρώνουν, τα μάγουλα κοκκινίζουν. Οκ, δεν είναι για όλους μας εύκολη υπόθεση το φλερτ με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μην γίνεται καν αντιληπτό από τους άλλους.

Αυτοί είναι οι 10 πιο συνηθισμένοι τρόποι που φλερτάρουν οι ντροπαλοί:

Ματιές
Σηκώνεις το βλέμμα, τον κοιτάζεις και με το που διασταυρώνονται οι ματιές σας, γυρίζεις το πρόσωπο απότομα κατακόκκινη, ελπίζοντας ότι δεν το έχει πάρει σαν απόρριψη αλλά σαν πρώτο βήμα. 

Επίθεση
Ενώ στην πραγματικότητα τον κοιτάς και θες να του πεις ότι είναι ο πιο έξυπνος, όμορφος, αστείος, καταπληκτικός, υπέροχος άνθρωπος που έχεις γνωρίσει, εσύ… τον κοντράρεις με κάθε ευκαιρία. Η επίθεση είναι ο τρόπος σου να φλερτάρεις. Μήπως όμως ο άλλος καταλαβαίνει το ακριβώς αντίθετο;

Στο φιλικό
Ενώ από την αρχή έχεις ξεκάθαρο μέσα σου ότι δεν τον βλέπεις φιλικά, τον προσεγγίζεις σαν φίλη και καλή συνάδελφος μέχρι να βρεις το κουράγιο να εκδηλωθείς. Κουράγιο που τελικά δεν βρίσκεις ποτέ.

Facebook friend request
Το φλερτ στα χρόνια του ίντερνετ έχει κάνει λίγο πιο εύκολη την διαδικασία για τους ντροπαλούς. Μετά από ώρες σκέψης και συζήτησης με τις φίλες σου τον προσθέτεις σαν φίλο και περιμένεις τη στιγμή που θα σε δεχτεί. Για εσένα λέγεται πρώτη κίνηση, για όλον τον υπόλοιπο πλανήτη απλά facebook friend request.

Like
Όταν βλέπεις ότι το add δεν ήταν αρκετό για να τραβήξεις το ενδιαφέρον του αρχίζεις τα like σε ό, τι ανεβάζει. Ακόμα και στα τραγούδια των Metallica, ενώ μισείς τους Metallica, μόνο και μόνο για να καταλάβει ότι είναι ο τρόπος σου να φλερτάρεις και να σου στείλει μήνυμα στο chat.

Τραγούδι
Παίρνεις μια βαθιά ανάσα και ποστάρεις ένα τραγούδι όλο νόημα στον τοίχο σου μήπως και πάρει το μήνυμα ότι απευθύνεσαι σε εκείνον. Εκείνος δεν κάνει ούτε καν like και μετά πέφτεις σε κατάθλιψη σαν να έφαγες τη μεγαλύτερη απόρριψη της ζωής σου. Μήπως απλά δεν έχετε τα ίδια μουσικά ακούσματα ή δεν κατάλαβε ότι… πήγαινε για εκείνον;

Συνεχείς προσπάθειες
Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα. Θα του τα πεις όλα. Τελικά δεν τα καταφέρνεις γιατί όλο κάτι γίνεται. Η μεγάλη μέρα θα είναι αύριο, που πάλι κάτι γίνεται. Κι έτσι έχουν περάσει 2 χρόνια και η μεγάλη μέρα δεν ήρθε ποτέ.

Χαμόγελο
Συνήθως τα πρωινά, ειδικά αν δεν έχεις πιει καφέ δεν μπορείς με τίποτα να χαμογελάσεις. Όμως όταν τον βλέπεις να μπαίνει στο γραφείο, λάμπεις ολόκληρη και του απευθύνεις κάθε μέρα την πιο χαμογελαστή σου καλημέρα. Ακόμα να το καταλάβει;

Μέσω Λαμίας
Back to high school! Βάζεις την φίλη σου να ρωτήσει απ’ έξω απ’ έξω τον φίλο του τι και πως. Μήπως να του αφήσεις και ραβασάκι στο θρανίο;

Αμήχανο άγγιγμα
Γνωστή κι ως τακτική «με συγχωρείται ήταν τυχαίο». Μόνο που αν δεν είσαι η Αλίκη Βουγιουκλάκη ντυμένη Σταχτοπούτα, δύσκολα θα πιάσει.