ΣΤΙΛ

Περνάς και μόνη σου καλά

Περνάς και μόνη σου καλά

Για όσους θέλουν να σε πείσουν ότι η προσωπική σου ευτυχία εξαρτιέται από μια επιτυχημένη σχέση, υπάρχουν 5 πολύ καλές απαντήσεις που μπορείς να τους δώσεις για να τους πείσεις ότι εσύ… περνάς και μόνη σου καλά!

Γλιτώνεις τους καυγάδες
Αν το καλοσκεφτείς είναι καλύτερα να είσαι μόνη σου και ήρεμη, παρά σε μια σχέση που προκύπτουν ζήλιες και καβγάδες ανά δύο μέρες.

Χαίρεσαι τις φίλες σου
Βρίσκεις χρόνο να βγεις για καφέ με τις φίλες σου, να περνάτε τις Κυριακές κάνοντας brunch, μάσκες και ποδόλουτρα και να μιλάς ώρες στο τηλέφωνο με την κολλητή σου, χωρίς να χρειάζεται να σε διακόψει κανείς.

Κάνεις αυτά που σου αρέσουν
Όπως το να πηγαίνεις θέατρο, να βλέπεις γυναικείες σειρές κι όχι αστυνομικές, και να τρως τα γεμιστή σκέτα κι όχι με κιμά. Οι απλές πολυτέλειες της ζωής.

Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα στην τσίτα
Μπορείς να αφήσεις το νεροχύτη με τα πιάτα γεμάτο, να μην αλλάξεις σεντόνια, να μην ξυριστείς, να φας το σουβλάκι με τζατζίκι, γιατί πολύ απλά δεν θα έχεις να φιλήσεις κανέναν!

Είσαι ελεύθερη
Να κάνεις σεξ όποτε θέλεις, να ταξιδέψεις, να διαβάσεις, να μετακομίσεις, να κάνεις συνεχώς νέες αρχές και να ερωτευτείς παράφορα ξανά και ξανά…