ΣΤΙΛ

Mamma mia! Υπέροχα δώρα για τη μαμά σου

mamma-mia
m1
m2
m3
m4
m5
m6
m7
m8
m9
m10
m11
m12
m13
m14
m15

Πώς σκέφτεσαι να δείξεις την αγάπη σου στη μαμά σου σε αυτή τη Γιορτή της Μητέρας; Μπορεί να μην τη ξέρω προσωπικά όμως στοιχηματίζω πως είναι μια ξεχωριστή γυναίκα, ήταν εκεί για σένα σε μερικές αρκετά δύσκολες καταστάσεις και παρά τις όποιες σας διαφορές, σίγουρα έχει βάλει το χεράκι της στο να γίνεις η γυναίκα που είσαι σήμερα.

Με άλλα λόγια είναι μια γυναίκα που δεν έχει τραβήξει και λίγα από την αφεντιά σου, και της αξίζει να νιώθει πως την εκτιμούν και την αγαπούν, όχι μόνο τη συγκεκριμένη μέρα, αλλά καθημερινά. Αν ένα δείπνο στο αγαπημένο της εστιατόριο, μια δωροεπιταγή περιποίησης σε spa ομορφιάς ή ένα μπουκέτο με λουλούδια είναι οι πρώτες (και ασφαλής) σου επιλογές, προτείνω να το ξανασκεφτείς.

Αυτή είναι μια ξεχωριστή μέρα, για ένα ξεχωριστό αγαπημένο σου πρόσωπο..γιατί να της δώσεις κάτι τετριμμένο; Γιατί λοιπόν δε δοκιμάσεις να της κάνεις κάτι ξεχωριστό; Για παράδειγμα κάτι χειροποίητο; Οι μαμάδες λατρεύουν οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από τα χεράκια σου, αφού δείχνεις ότι έκλεψες χρόνο από το γεμάτο σου πρόγραμμα για να κάνεις κάτι για εκείνη. Τόσο απλά.

Μαζέψαμε 15 ιδέες για DIY δωράκια για τη μαμά σου και στις παρουσιάζουμε. Αν θες να πάρεις το βραβείο της Καλύτερης Κόρης του Κόσμου, συνόδεψε το δωράκι σου και με μια χειροποίητη κάρτα που περιγράφει πόσα πολλά σημαίνει για σένα η μαμά σου. Ξεκίνα από σήμερα και χάρισέ της αύριο ένα υπέροχο δώρο. 

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες όλες τις ιδέες.

Μαριλίνα Μπακούρη