ΣΤΙΛ

Το Super ελιξίριο ομορφιάς από την Elle Mcpherson

Φτιαγμένο από φυτικά συστατικά, το ελιξίριο της Elle Mcpherson υπόσχεται να βγάλει στην επιφάνεια τον πιο όμορφο εαυτό σου. Το μοντέλο που έχει αφήσει ιστορία με τα εξώφυλλα του Sports Illustrated Swimsuit Issue, λίγο πριν κλείσει τα 50 της χρόνια αποφάσισε να μοιραστεί με όλες τις γυναίκες του κόσμου το δικό της μυστικό ομορφιάς. Το Super Elixir, φτιαγμένο από τις λεγόμενες supergreen τροφές, το νέο trend της Αμερική.

Η πούδρα δημιουργήθηκε από την προσωπική της γιατρό dr. Simone Laubscher και στοχεύει σε 11 (!) συστήματα του ανθρώπινου σώματος, μεταξύ των οποίων αυτό της πέψη, των ορμονών, του δέρματος, του νευρικού συστήματος αλλά και του κυκλοφορικού.  Η κεντρική ιδέα είναι πως μόλις 10gr καθημερινά από το προϊόν μπορούν να δώσουν στον οργανισμό όλες τις βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που χρειάζεται.

Μιλώντας για το προϊόν,  το εντυπωσιακό μοντέλο, εξήγησε πως δημιουργήθηκε από ένα μείγμα προσεκτικά επιλεγμένων βοτάνων και φυτών, όπως Κινέζικα βότανα, σπάνια είδη μανιταριών και πεπτικών ενζύμων, τα οποία απορροφούνται εύκολα από τον οργανισμό. «Είναι ένας γρήγορος δρόμος προς την ευεξία», αναφέρει, προσθέτοντας: «Βοηθά  τα σώματά μας να επανέλθουν στα φυσιολογικά υγιή τους επίπεδα, στηρίζοντας τον μεταβολισμό και δίνοντάς μας την ενέργεια  που χρειαζόμαστε για μια ισορροπημένη ζωή».