ΣΤΙΛ

Άνοιξε φυσικά το χρώμα των μαλλιών σου

Άνοιξε φυσικά το χρώμα των μαλλιών σου

Η έντονη ηλιοφάνεια είναι μία καλή ευκαιρία για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου. Εκτός από την ηλιοθεραπεία που θα σου χαρίσει το τέλειο μαύρισμα, εκμεταλλεύσου τον ήλιο για να αποκτήσεις φυσικές ανταύγειες στα μαλλιά σου.
Δες 5 απλούς τρόπους για να ανοίξεις τα μαλλιά σου φυσικά:

Χαμομήλι:
Πάρε ένα μεγάλο μπρίκι ή μία μικρή κατσαρόλα και βράσε νερό με χαμομήλι. Βάλε το υγρό σε ένα πλαστικό μπουκάλι να κρυώσει και πάρτο μαζί σου στο μπάνιο. Αφού λούσεις τα μαλλιά σου και τα ξεβγάλεις, χρησιμοποίησε το χαμομήλι μέσα από το μπουκάλι, χωρίς να ξεβγάλεις ξανά. Βγες για βόλτα κι άσε το χαμομήλι να κάνει «θαύματα» στην τρίχα σου.

Λεμόνι:
Πάρε το χυμό από 3 φρέσκα λεμόνια και πρόσθεση ίση ποσότητα νερού. Πριν φύγεις από το σπίτι χρησιμοποίησε το μείγμα στα μαλλιά σου και δώσε έμφαση στη ρίζα. Όταν επιστρέψεις πλύνε τα μαλλιά σου και χρησιμοποίησε μάσκα για να τα ενυδατώσεις. 

Μέλι:
Πάρε ένα μπολ και ρίξε μία μεγάλη κουταλιά μέλι και τρία σφηνάκια ελαιόλαδο. Ανακάτεψε καλά μέχρι να γίνει ενιαίο μείγμα. Χρησιμοποίησέ το σαν μάσκα και ξέβγαλε καλά με νερό.

Ξύδι:
Αν πρόκειται να κυκλοφορήσεις στην πόλη, δεν ενδείκνυται λόγω έντονης μυρωδιάς. Όμως αν σκοπεύεις να περάσεις την ημέρα σου στην παραλία, έχε μαζί σου λευκό κατά προτίμηση ξύδι που θα περιλούσεις τα μαλλιά σου όσο κάθεσαι στον ήλιο.

Κόκκινα φρούτα:
Αν είσαι κοκκινομάλλα και θες να δεις τα μαλλιά σου να λάμπουν, χρησιμοποίησε το μείγμα από χαμομήλι και κόκκινα φρούτα (βατόμουρα, φράουλες ή κεράσια) σαν μάσκα για τα μαλλιά σου.