ΣΤΙΛ

Μια μέρα στη ζωή δυο διάσημων μοντέλων…

Έχουν την ιδια καταγωγή, την ίδια (σχεδόν) ηλικία, κάνουν το ίδιο επάγγελμα και είναι εξίσου διάσημες. Και φίλες! Ο λόγος για τα διάσημα μοντέλα, Cara Delevingne και Jourdan Dunn, από το Λονδίνο, που μέσα από ένα 8λεπτο video έδωσαν τους θαυμαστές τους τη δυνατότητα να μάθουν πως μπορεί να περνάνε παρέα δυο μοντέλα! 

Το video γυρίστηκε ως μέρος της σειράς “Well Dunn with Jourdan Dunn”, με πρωταγωνίστρια την Dunn, που φιλοξενείται στο κανάλι του μουσικού Jay-Z στο Youtube, και καταγράφει τη βόλτα των δυο φιλενάδων της μόδας στη Νέα Υόρκη για φαγητό, αλλά και την αποφασή τους να κάνουν τατουάζ για να επισφραγίσουν τη φιλία τους. 

Η Delevingne και η Dunn επιλέγουν ένα ταϊλανδέζικο εστιατόριο, όπου αφού… τσιμπολογάνε από τα πιάτα τους, πίνουν μπύρες και αστειεύονται, αποφασίζουν να πάνε για τατουάζ και καταφθάνουν σε ένα από τα πιο γνωστά της αμερικανικής μεγαλούπολης. Το αστείο, βεβαίως, είναι οι αντιδράσεις τους την ώρα που ο tattoo artist κάνει δουλειά: η  Dunn μασουλάει ένα κράκερ προκειμένου να ξεχάσει τον πόνο, ενώ η Delevingne το έχει ρίξει στο τραγούδι.