ΣΤΙΛ

H Claudia Schiffer στη νέα καμπάνια των Dolce&Gabbana

Λίγο πριν τη φετινή άνοιξη στις πασαρέλες του Μιλάνου το σχεδιαστικό δίδυμο  Domenico Dolce και Stefano Gabbana παρουσίασε μία ξεχωριστή collection βγαλμένη από παραμύθι και φυσικά, κέρδισε τις εντυπώσεις. Το fashion show των σχεδιαστών με τον τίτλο "Enchanted Sicily" είχε επιρροές από τα πριγκιπικά όνειρα των μικρών κοριτσιών και όλα τα μαγικά στοιχεία που περιλαμβάνουν τα παραδοσιακά βιβλία για παιδιά.

Τα total black outfits που αποτελούν σήμα κατατεθέν του οίκου εμπλουτίστηκαν με παραμυθένιες παραστάσεις, ζώα του δάσους, χρυσά μαγικά κλειδιά αλλά και περίτεχνα διακοσμητικά κεντήματα. Το καλοστημένο παραμύθι που δημιούργησαν οι σχεδιαστές φιλοξένησε, ακόμα και τον γνωστό σε όλους μας βάτραχο που στο τέλος μεταμορφώνεται σε πρίγκιπα.

Μερικούς μήνες αργότερα και λίγες μέρες πριν παρουσιάστηκε το video της διαφημιστικής καμπάνιας της collection Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2014. Πρωταγωνίστρια είναι η Claudia Schiffer και τα υπόλοιπα μοντέλα την πλαισιώνουν, φορώντας τις εξαιρετικές δημιουργίες του οίκου.

Ο Domenico Dolce έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια τόσο του video όσο και των φωτογραφιών, ενώ η Bianca Balti, που είναι πλέον η μόνιμη πρωταγωνίστρια στις καμπάνιες του οίκου, συμπρωταγωνιστεί σε μία ιστορία που ο καθένας έχει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο.

Επιμέλεια: ΕΙΡΗΝΗ ΣΙΔΕΡΗ