ΣΤΙΛ

«Με δύναμη από τη Σόλωνος»: Η APIVITA τιμά την ημέρα της Γυναίκας

«Με δύναμη από τη Σόλωνος»: Η APIVITA τιμά την ημέρα της Γυναίκας

Στις 7 Μαρτίου η APIVITA τιμά την ημέρα της Γυναίκας με μια εκδήλωση από γυναίκες για γυναίκες. «Με Δύναμη από τη Σόλωνος», η δημοσιογράφος Ελλη Στάη, η CEO της Microsoft Πέγκυ Αντωνάκου, και η Πρόεδρος της APIVITA Νίκη Κουτσιανά, θα μοιραστούν μαζί μας ό,τι πολυτιμότερο έχουν, την εμπειρία τους από τη ζωή και τον επαγγελματικό στίβο, γιατί η επιτυχία είναι (και) γένους θηλυκού! Συντονίζει η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου.

Εκδήλωση

«Με δύναμη από τη Σόλωνος»

Με τις Έλλη Στάη, ΠέγκυΑντωνάκου, Νίκη Κουτσιανά

Συντονίζει η Άννα Μπουσδούκου

Δευτέρα 7 Μαρτίου

Ώρα Διεξαγωγής 7-9μμ

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, τρεις αποδεδειγμένα επιτυχημένες και δραστήριες γυναίκες μοιράζονται με το κοινό τις εμπειρίες, την προσωπική τους διαδρομή αλλά και τις σκέψεις τους για τον πολυσύνθετο ρόλο της γυναίκας στη σημερινή εποχή. Η δημοσιογράφος Έλλη Στάη, η CEO της Microsoft Πέγκυ Αντωνάκου, και η Πρόεδρος της APIVITA Νίκη Κουτσιανά, με την καθοδήγηση και τον συντονισμό της δημοσιογράφου Άννας Μπουσδούκου, υπόσχονται να μας ιντριγκάρουν με τις απόψεις τους, να μην υποκύψουν στα κλισέ, να θέσουν αλλά και να δεχτούν ερώτηματα και πάνω από όλα να μιλήσουν από καρδιάς, προκαλώντας μια ζωντανή συζήτηση που μας αφορά όλες!

me-dynami-apo-ti-solonos-i-apivita-tima-tin-imera-tis-gynaikas0

Στο τέλος της εκδήλωσης τρεις τυχερές θα κερδίσουν από μία περιποίηση σώματος στο Beehive SPA του The APIVITA Experience Store

Είσοδος Ελεύθερη- Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων

4 Μέρες για τη Γυναίκα Στο The APIVITA Experience Store

Από την Παρασκευή 4 Μαρτίου έως και την Τρίτη 8 Μαρτίου, η APIVITA γιορτάζει τη Γυναίκα με ένα τετραήμερο γεμάτο εκδηλώσεις, workshop, πολλά δώρα, και εκπτώσεις 25% στο The APIVITA Experience Store.

The APIVITA Experience Store

Σόλωνος 6, Κολωνάκι, 210 3640560