ΣΤΙΛ

Η Gigi και ο Zayn χώρισαν και το ανακοίνωσαν μέσω Twitter

zaynka

H ανακοίνωση του χωρισμού τους έγινε αμέσως viral με τους νεαρούς φαν τους να ''θρηνούν'' μέσω Twitter στέλνοντας μηνύματα συμπαράστασης σε ένα από τα πιο διάσημα και στιλάτα ζευγάρια των millennials.  Το ''it'' model Gigi Hadid και ο rock star Zayn Malik χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσεις και το ανακοίνωσαν μέσω social media, όπως άλλωστε θα έκανε κάθε εκπρόσωπος της γενιάς τους.

i-gigi-kai-o-zayn-chorisan-kai-to-anakoinosan-meso-twitter0

«Η ανακοίνωση ενός χωρισμού συχνά φαίνεται απρόσωπη, διότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μιλήσει κάποιος για το τι βιώνουν σε μια σχέση χρόνων», έγραψε η Hadid στον λογαριασμό της. «Είμαι πάντα ευγνώμων για τον χρόνο και τα μαθήματα ζωής και αγάπης που μοιράστηκα με τον Z και εγώ δεν θέλω τίποτα άλλο από το καλύτερο για αυτόν και θα συνεχίσω να τον υποστηρίζω ως φίλο που του έχω τεράστιο σεβασμό και αγάπη».

Ανάλογα τρυφερά ήταν και τα λόγια του Malik στη δική του ανακοίνωση. «Η Gigi και εγώ είχαμε μια εξαιρετικά σημαντική γεμάτη αγάπη και διασκεδαστική σχέση και τρέφω μεγάλο σεβασμό και λατρεία για την Gigi ως γυναίκα και ως φίλη» έγραψε ο Malik στο δικό του προφίλ. «Είμαι ευγνώμων σε όλους για το σεβασμό σε αυτή τη δύσκολη απόφαση της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή. Μακάρι να το μαθαίνατε πρώτοι από εμάς» πρόσθεσε. Το ζευγάρι υπενθυμίζεται ότι ήταν μαζί από το 2015 και από νωρίς δημοσιοποίησε τη σχέση του. Ήταν μια σχέση που ξεκίνησε σε ένα πάρτι του Victoria's Secret Show και τελείωσε στο Twitter.

Διαβάστε περισσότερες celebrity ειδήσεις στο mustonline.gr.