ΣΤΙΛ

Αυτός είναι ο λόγος που ο Ralph Lauren θα λάβει τον βρετανικό τίτλο τιμής του ιππότη

ralphka

Tον βρετανικό τίτλο τιμής του επίτιμου ιππότη πρόκειται να λάβει ο Αμερικανός σχεδιαστής Ralph Lauren. Σωστά αναρωτιέσαι για ποιον λόγο!

Ο Ralph Lauren θα γίνει  ο πρώτος Αμερικανός σχεδιαστής μόδας που θα τιμηθεί ως Ιππότης Διοικητής του πιο εξαίρετου τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, για τις υπηρεσίες του στη μόδα και την φιλανθρωπία.  Η διάκριση θα απονεμηθεί στον διάσημο μόδιστρο από εκπρόσωπο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' σε τελετή το επόμενο έτος.
 
Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι ο εν λόγω σχεδιαστής μόδας έχει ντύσει με δημιουργίες του πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως την πριγκίπισσα Daiana, την Kate Middleton και την Meghan Markle. Τα ρούχα του βέβαια έχουν φορέσει και ουκ ολίγες διασημότητες.
 
Αξίζει ακόμα να σημειωθεί, πως εκτός από βασικός εκπρόσωπος της αμερικανικής μόδας για πάνω από 50 χρόνια, ο Lauren έχει αναπτύξει φιλανθρωπική δράση δεσμευόμενος να βοηθάει τους ασθενείς με καρκίνο να έχουν πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη.

Η Ralph Lauren Corporation ίδρυσε το Κέντρο Nina Hyde για την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού στο Κέντρο Ερευνών για τον Καρκίνο Georgetown Lombardi. Επίσης έχει ιδρύσει το Κέντρο Ralph Lauren για την Αντιμετώπιση του Καρκίνου στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης και το Κέντρο Ralph Lauren για την Έρευνα του Καρκίνου του Μαστού στο Νοσοκομείο Royal Marsden στο Λονδίνο.
 
Ο Ralph Lauren εντάσσεται στις τάξεις άλλων πετυχημένων Αμερικανών που έλαβαν τον βρετανικό τίτλο τιμής, συμπεριλαμβανομένων των προέδρων, Ντουάιτ Ντ. Αϊζενχάουερ, Ρόναλντ Ρίγκαν, Τζορτζ Μπους, καθώς και προσωπικοτήτων των τεχνών και της επιστήμης, όπως Αντζελίνα Τζολί, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς.