ΣΤΙΛ

Jo Malone Rich Extracts: Μια νέα, εθιστική συλλογή αρωμάτων

jomalone

Ένας μυστηριώδης αρωματικός κόσμος ξεδιπλώνεται μέσα από τη νέα συλλογή Rich Extracts της Jo Malone. Δίνοντας έμφαση σε τρία αγαπημένα βασικά συστατικά – το γοητευτικό και μυστηριώδες oud, το σαγηνευτικό τριαντάφυλλο που μαγνητίζει, τον μεθυστικό και αισθησιακό υάκινθο – οι νέες αρωματικές συνθέσεις της Rich Extracts αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την υφή και τη δύναμή τους, διατηρώντας παράλληλα τη σαφήνεια και την ισορροπία της χαρακτηριστικής μυρωδιάς Jo Malone London.

jo-malone-rich-extracts-mia-nea-ethistiki-syllogi-aromaton0

Oud & Bergamot

Πολύτιμο και νοσταλγικό oud, βασικό συστατικό στις αρωματικές παραδόσεις της Μέσης Ανατολής, αναζωογονημένο από τραγανό περγαμόντο, πορτοκάλι και κεχριμπάρι. Ένα μεθυστικό, μυστηριώδες, γοητευτικό κοκτέιλ.

jo-malone-rich-extracts-mia-nea-ethistiki-syllogi-aromaton1

Velvet Rose & Oud

Το σκοτεινό, σαγηνευτικό τριαντάφυλλο από τη Δαμασκό, τυλίγεται με μυστηριώδες oud, εμπλουτίζεται με γαρύφαλο και παίρνει ένα gourmant twist με νότες από πραλίνα και τσάι maté. Πλούσιο σε υφή, μαγνητικό, απολαυστικό blend. 

jo-malone-rich-extracts-mia-nea-ethistiki-syllogi-aromaton2

Tuberose Angelica

O μεγαλοπρεπής και αισθησιακός υάκινθος, ο βασιλιάς των λευκών λουλουδιών, συνδυάζεται με angelica και ylang ylang, ενώ η βανίλια μπαίνει στη σύνθεση για να δώσει ακόμα περισσότερη ζεστασιά. Μεθυστικό, πληθωρικό,πολυτελές, αυτό το άρωμα κάνει αισθητή την παρουσία του. 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.