ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ερχεται το Gameathlon Winter για τους λάτρεις των games

Ερχεται το Gameathlon Winter για τους λάτρεις των games

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τους λάτρεις των games θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do  στο Παλαιό Φάληρο.

Το Gameathlon Winter επιστρέφει για άλλη μια χρονιά και  τα  οκτώ στρέμματα του Ολυμπιακού Κέντρου θα μεταμορφωθούν στη  «μέκκα» των gamers.

Τα τουρνουά του Gameathlon, σε περισσότερες από 25 κατηγορίες, περιμένουν και φέτος τους καλύτερους παίκτες από όλη την Ελλάδα.

Στην Arena των 3,5 στρεμμάτων θα φιλοξενηθεί η χειμερινή, έκθεση gaming  και τεχνολογίας.

erchetai-to-gameathlon-winter-gia-toys-latreis-ton-games0

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ελληνικό LAN PARTY, με 1000mbps Internet και το μεγαλύτερο δίκτυο που έχει στηθεί σε event. Οι «πύλες» της θα μείνουν ανοιχτές ένα ολόκληρο 48ωρο, για ένα συγκεκριμένο VIP κοινό.  Οι πρίζες, οι οθόνες και τα πληκτρολόγια θα πάρουν «φωτιά», με τουρνουά, δράσεις, βραδινά DJ Sets και ένα «βασιλικό» πρωινό για το ξημέρωμα της Κυριακής.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν το δικό τους εξοπλισμό (Desktop/Console), ενώ η διοργάνωση θα παρέχει σύνδεση στο διαδίκτυο, ρεύμα, καθώς και χώρο εργασίας.

erchetai-to-gameathlon-winter-gia-toys-latreis-ton-games1

Πάνω από 60 ΥouTubers, Influencers, Pro Gamers και δημοφιλή πρόσωπα θα καταλάβουν το 360 stage, σε ένα μοναδικό infotainment show, δεμένο με τα Videogames.

Παράλληλα, στο διάζωμα θα φιλοξενούνται μοναδικές διαδράσεις. Από κοινότητες της pop/cult κουλτούρας, χώρο για καλλιτέχνες, δημιουργούς, cosplayers, indie εταιρείες, arcades, retro, επιτραπέζια παιχνίδια καθώς και χώρους εστίασης. Θα πραγματοποιηθούν επίσης ομιλίες από ειδικούς για την ορθολογική χρήση της τεχνολογίας και των videogames.

erchetai-to-gameathlon-winter-gia-toys-latreis-ton-games2