ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

HTC One Mini 2: Νέο smartphone 4,5” στη σειρά One

HTC One Mini 2: Νέο smartphone 4,5” στη σειρά One

Τη μικρότερη παραλλαγή του HTC One (M8) παρουσίασε επίσημα η ταϊβανέζικη εταιρεία. Ο λόγος για το HTC One Mini 2, το οποίο διατηρεί από την τελευταία «ναυαρχίδα» της HTC το ίδιο ακριβώς ντιζάιν, όπως και το χαρακτηριστικό φινίρισμα από βουρτσισμένο αλουμίνιο.  Επίσης, όπως και το HTC One (M8), είναι εφοδιασμένο με μπροστινά ηχεία τεχνολογίας «BoomSound».

Το νέο smartphone είναι εφοδιασμένο με οθόνη 4,5’’ και ανάλυσης 720p, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 400 και μνήμη RAM 1 GB, κάτι που σημαίνει πως έχει πιο μέτριες επιδόσεις από το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας. Από την άλλη πλευρά, όπως και το One (M8), έρχεται με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 16 GB και υποδοχή για κάρτες microSD, χωρητικότητας έως και 128 GB.

Για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, το τηλέφωνο είναι εφοδιασμένο με κάμερα 13 Megapixel, με αισθητήρα αισθητήρας BSI και λειτουργίες όπως το Zoe Highlight. Επιπλέον, η μπροστινή του κάμερα είναι ιδανική για selfies, καθώς έχει ανάλυση 5  Megapixel και χρονοδιακόπτη.

Το HTC One Mini 2 θα κυκλοφορήσει με την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού της Google (Android KitKat), το οποίο συνδυάζεται με το γραφικό περιβάλλον  Sense 6 της ταϊβανέζικης εταιρείας.  Έτσι, έρχεται με λειτουργίες όπως το HTC BlinkFeed, το οποίο συγκεντρώνει στην αρχική οθόνη άρθρα και ενημερώσεις από τα social media.

Το καινούριο μοντέλο αναμένεται στην αγορά τον Ιούνιο, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί η τιμή του.

HTC