ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «ευχαριστώ» του Π. Καμμένου στον Αλ. Τσίπρα από το υπουργείο – «Φεύγω με ψηλά το κεφάλι» (βίντεο)

Το «ευχαριστώ» του Π. Καμμένου στον Αλ. Τσίπρα από το υπουργείο – «Φεύγω με ψηλά το κεφάλι» (βίντεο)

Τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ευχαρίστησε ο Πάνος Καμμένος, όπως και όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τον απολογισμό των πεπραγμένων του στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

«Θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τη στρατιωτική ηγεσία, την πολιτική ηγεσία, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους εθνοφύλακες και τους στρατιώτες γιατί ο καθένας και η καθεμιά έβαλαν ένα λιθαράκι στην εφαρμογή ενός προγράμματος εν μέσω οικονομικής κρίσης, που περιόρισε τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Αμυνας κατά 60%» ανέφερε ο κ. Καμμένος και συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε αλλά και τους άλλους υπουργούς της κυβέρνησης και τους υπουργούς αναπληρωτές και υφυπουργούς που πέρασαν από το υπουργείο».

«Φεύγω με ψηλά το κεφάλι»

Νωρίτερα, μέσα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Δώμα του ΓΕΝ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τον απερχόμενο υπουργό, Πάνο Καμμένο.

Στην τελετή παρέστησαν σύσσωμη η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου -εκτός του Α/ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, που εκείνη την ώρα είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλεξή Τσίπρα.

Ο ΥΕΘΑ στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε πως φεύγει από τη θέση του με ψηλά το κεφάλι, ενώ σημείωσε πως θεωρεί σημαντικότερό επίτευγμα της θητείας του τη διατήρηση της συνοχής του στρατεύματος παρά τις τεράστιες μειώσεις στο προϋπολογισμό του υπουργείου.

to-eycharisto-toy-p-kammenoy-ston-al-tsipra-apo-to-ypoyrgeio-amp-8211-feygo-me-psila-to-kefali-vinteo0

Ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό για την άψογη συνεργασία που είχαν όλο αυτό τον καιρό, προσθέτοντας, βουρκωμένος, πως «αν έγιναν λάθη ζητώ δημοσίως συγνώμη αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτά δεν έγιναν εσκεμμένα».

Τέλος ο κ. Καμμένος δήλωσε πως μέχρι να γίνουν οι κρίσεις τα καθήκοντα του απερχόμενου AΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, αναλαμβάνει ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος.