ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαχριστόπουλος: Μεγάλη μου τιμή να βοηθήσω αυτή την κυβέρνηση από οποιοδήποτε πόστο

Παπαχριστόπουλος: Μεγάλη μου τιμή να βοηθήσω αυτή την κυβέρνηση από οποιοδήποτε πόστο

«Αυτή την κυβέρνηση θέλω να τη βοηθήσω, θα ήταν μεγάλη μου τιμή να τη βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο» δήλωσε σήμερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104.6, επεσήμανε ότι «είναι τιμή για μένα που κάποια κυβέρνηση, αντί να είναι στην αδράνεια και την ψηφοθηρία τόλμησε και πάει μπροστά. Αυτή την κυβέρνηση εγώ, την βοηθάω με νύχια και με δόντια. Από ποιο πόστο, δεν το ξέρω, είμαι του προσκηνίου άνθρωπος, δεν είμαι του παρασκηνίου. Αυτήν την κυβέρνηση θέλω να τη βοηθήσω, θα ήταν μεγάλη μου τιμή να τη βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο».

Σημείωσε παράλληλα ότι «ήμουν ενάμιση χρόνο μαζί με τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ και δώσαμε αγώνα στην εξεταστική της υγείας. Έχω δεθεί με αυτούς τους ανθρώπους, τους εκτιμώ, θα ήταν μεγάλη μου τιμή να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους. Ακόμα και ως απλός πολίτης, θα βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους».

Ο κ. Παπαχριστόπουλος επανέλαβε επίσης ότι θα παραδώσει την έδρα του. «Είναι δική μου ηθική υποχρέωση και δεν πρόκειται να την πάρω πίσω. Σας λέω ευθέως ότι το αργότερο την Παρασκευή δεν θα είμαι βουλευτής. Εγώ είμαι ξένο σώμα εδώ και καιρό. Ούτε με πίεσε κανένας, είναι δική μου απόφαση», τόνισε.

Με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος για «μεθοδεύσεις του κ. Βούτση», ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωσε:

«Τι σόι μεθόδευση είναι αυτή όταν ένας βουλευτής δίνει την έδρα του; Ούτε είδα ποιος είναι μπρος, ποιος είναι πίσω μου. Δεν κολλάει αυτό το επιχείρημα, είναι ένα λάθος επιχείρημα. Δικαίωμά του να το πιστεύει ο Πάνος Καμμένος αλλά είναι ένα λάθος επιχείρημα που δεν αφορά κανέναν άλλον, είναι θέμα δικό μου- θέλετε να την πείτε και τρέλα; πείτε την και τρέλα- γιατί κανείς δεν μου ζητάει να παραδώσω την έδρα, είναι δικό μου θέμα».