ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αθήνα αύριο ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Γίρκι Κατάινεν

Στην Αθήνα αύριο ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Γίρκι Κατάινεν

Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο Τρίτη, ο κ. Γίρκι Κατάινεν, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για θέματα Απασχόλησης, Ανάπτυξης, Επενδύσεων και Ανταγωνιστικότητας. 

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν αναμένεται να έχει σειρά συναντήσεων, μεταξύ άλλων, με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, καθώς και με το κ. Γιάννη Δραγασάκη, Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης. 

Ο κ. Κατάινεν θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες της χώρας για θέματα του χαρτοφυλακίου του στις 10.00 στην εκδήλωση την οποία διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Μέγαρο Μουσικής (αίθουσα Ν. Σκαλκώτας – 29 και 30 Ιανουαρίου) με θέμα: «Απασχόληση, Επενδύσεις και Επιχειρηματικότητα στην ΕΕ».

Επίσης, θα συναντήσει τον πρόεδρο της ΝΔ,  κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ θα ανταλλάξει απόψεις με μέλη Επιτροπών της Βουλής των Ελλήνων στις 11:30 π.μ. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κομισιόν, θα παραχωρήσει στις 15:30 συνέντευξη Τύπου στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα.


Διαβάστε σχετικά:

–  Συνέντευξη του Γίρκι Κατάινεν στην «Κ»: Η εμπιστοσύνη απαιτεί συνέπεια