ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Θεοδωράκης: Οι βουλευτές που αποχώρησαν από το Ποτάμι να επιστρέψουν τις έδρες τους

Στ. Θεοδωράκης: Οι βουλευτές που αποχώρησαν από το Ποτάμι να επιστρέψουν τις έδρες τους

Να επιστρέψουν τις έδρες τους, κάλεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης τους βουλευτές που αποχώρησαν από την κοινοβουλευτική ομάδα, τον Γ. Αμυρά, τον Γ. Ψαριανό και τον Σπ. Δανέλλη.

Επεσήμανε ωστόσο ότι «Δεν θα γίνω αστυνόμος της συνείδησής τους. Οι ίδιοι πρεποι να σκεφτούν τι τραυμα έχουν προκαλέσει στο Ποτάμι».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open ο κ. Θεοδωράκης είπε  ότι οι δύο βουλευτές, ο κ. Ψαριανός και ο κ. Αμυράς «έφυγαν από το Ποτάμι κατ' εντολή της ΝΔ». «Tο είχαν πει οι ίδιοι σε ανύποπτες στιγμές στα στελέχη του Ποταμιού ότι πιέζονται από τη ΝΔ για να φύγουν από το Κίνημά μας».  «Αντίστοιχες κινήσεις έχει κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Δανέλλης διαφοροποιήθηκε από το Ποτάμι κατ' εντολή του κυβερνώντος κόμματος» πρόσθεσε.

«Υπήρχαν διαφωνίες στην κ.ο. του Ποταμιού, αλλά ήταν ξαφνικό το γεγονός ότι κάποιοι βουλευτές αποφάσισαν να την διαλύσουν» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι οι ίδιοι βουλευτές, πριν από λίγες ημέρες, έδιναν διαβεβαιώσεις, παρουσία και άλλων βουλευτών για το αντίθετο.

«Με ξαφνιασε πολύ ο κ.Χατζηδάκης που παρόλο το φιλελεύθερο και προοδευτικό προφίλ του βγήκε αμέσως μετά την ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών του Ποταμιού να τους δώσει θέσεις στη ΝΔ. Είναι δημόσια προσβολή η στάση της ΝΔ, νομιμοποιεί τις αποστασίες βουλευτών» ειπε μεταξύ άλλων.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι «τον Μάιο το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο σε όλες τις κάλπες». Πρόσθεσε επίσης ότι έχουμε τραυματιστεί αλλά βλέπουμε και πολύ κόσμο από το φιλελεύθερο στρατόπεδο να επιστρέφει στο Ποτάμι».