ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιξε η συζήτηση στη Βουλή για αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα

vouli1

Με τη Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ να ψηφίζουν θετικά επί της αρχής, την Ελληνική Λύση να επιφυλάσσεται και τα άλλα κόμματα να εκφράζουν τις διαφωνίες τους με διαφορετική επιχειρηματολογία το καθένα, άνοιξε χθες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η συζήτηση επί του νομοσχεδίου «Τροποποιήσεις Ποινικού Κώδικα, Κώδικα Ποινικής Δικαιοσύνης και συναφείς διατάξεις».

Στη συζήτηση που προηγήθηκε χθες, έγινε ιδιαίτερη αναφορά και στα όσα προβλέπονται σχετικώς με θέματα που άπτονται του έργου τραπεζικών στελεχών.

Διαφωνίες ή επιφυλάξεις εκφράζονται από τον χώρο της αντιπολίτευσης, με τον κ. Τσιάρα να σχολιάζει: «Πραγματικά, μου κάνει εντύπωση ότι όλοι θέλουμε να στεκόμαστε εκεί που βλέπουμε την πραγματικότητα και την αλήθεια και όχι όλη την πραγματικότητα, όλη την αλήθεια.

Λέτε ότι θα ευνοηθούν οι τραπεζίτες. Τους Ελληνες πολίτες τούς έχετε βάλει σε αυτή την εξίσωση; Εχετε αλήθεια σκεφτεί αν, με αυτή τη ρύθμιση, τελικά καταφέρνουν οι τραπεζίτες να διαγράψουν δάνεια, να διαχειριστούν κόκκινα δάνεια, να μη χάσουν άνθρωποι το σπίτι τους, αυτό μπαίνει στη δική σας εξίσωση;».