ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ.Κουβέλης: Το δίλημμα Βενιζέλου μετακινεί ψηφοφόρους προς τη ΝΔ

Φ.Κουβέλης: Το δίλημμα Βενιζέλου μετακινεί ψηφοφόρους προς τη ΝΔ

Ως προτροπή μετακίνησης ψηφοφόρων προς τη ΝΔ, εκτίμησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης το δίλημμα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ότι θα κλονισθεί η κυβερνητική και πολιτική σταθερότητα, αν δεν πάρουν ένα καλό εκλογικό ποσοστό η Ελιά και το ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Κουβέλης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι ένα δίλημμα που θέλει να τρομοκρατήσει την ελληνική κοινωνία, διότι περί αυτού ο λόγος. Το δίλημμα, το οποίο αναδεικνύει η επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες και με συστηματικό τρόπο, ουσιαστικά μετακινεί ψηφοφόρους προς τον κ. Σαμαρά και τη ΝΔ».

Σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε στον ραδιοσταθμό Real FM ότι η σημερινή κατάστασή του δεν επιτρέπει πολιτική συνεννόηση και επαφή. «Με την άρνηση, δηλαδή, οποιασδήποτε δημοκρατικής μεταρρύθμισης και με υποσχέσεις επαναφοράς των πραγμάτων στην παλαιότερη κατάσταση, δεν αφήνει περιθώρια συνεργασίας», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα του κόμματός του, παρά τα χαμηλά ποσοστά που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις.

Ο Φ. Κουβέλης συναντήθηκε στα γραφεία του κόμματος με την ελληνική τριμελή αντιπροσωπεία  του Ευρωπαϊκού και Ελληνικού Λόμπυ Γυναικών, παρουσία των υποψηφίων ευρωβουλευτών της συμπαράταξης «Δημοκρατική Αριστερά Προοδευτική Συνεργασία» Δήμητρα Αλεβίζου, Σοφία Ανδριοπούλου, Τζένη Αρσένη, Μαρία Ευαγγελίδου, Δώρα Καλλιπολίτη, Ελένη Καραντζόλα και  Μαριλέννα Κοππά.