ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ.Κεδίκογλου: Πολιτικά επικίνδυνος ο κ. Τσίπρας

Σ.Κεδίκογλου: Πολιτικά επικίνδυνος ο κ. Τσίπρας

Πολιτικά επικίνδυνο χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ομιλία του στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «δεν είσαι απλώς ακραία διχαστικός καιροσκόπος» όταν θες να γυρίσεις πίσω τη χώρα σου στο χειρότερο χθες, τη στιγμή που πάει να βγει από την κρίση, όταν δυσαρεστείσαι για την υποδειγματική δίωξη των ναζιστών και όταν απειλείς όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου.

»Είσαι και πολιτικά επικίνδυνος. Και αποπνέεις σήψη και παρακμή…» πρόσθεσε ο Κ. Κεδίκογλου.

Αλ.Τσίπρας: Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει τον δρόμο της μεγάλης ανατροπής

«Ο ελληνικός λαός έχει κάνει μεγάλη υπομονή τέσσερα χρόνια που τον κοροϊδέψανε, τον εξαπατήσανε, τον λεηλατήσανε, τον εξευτελίσανε, και σήμερα ήρθε η στιγμή που θα μιλήσει, και αυτή θα είναι η καταγραφή μιας μεγάλης νίκης, που θα ανοίξει τον δρόμο της μεγάλης ανατροπής στην Ελλάδα και την Ευρώπη», τόνισε, από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συγκεντρωμένους πολίτες στον πεζόδρομο της Τάσου Σεχιώτη στην Τρίπολη.

Ο κ. Τσίπρας αργά το απόγευμα επισκέφθηκε την Τρίπολη και το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας δημάρχου της πόλης, Αντωνίας Γιαννούλη, όπου έτυχε θερμής υποδοχής.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε πως «όσο πλησιάζουν οι μέρες προς την τριπλή εκλογική αναμέτρηση, στις 18 και στις 25 του Μάη, τόσο περισσότερο δυναμώνει η πεποίθησή μας ότι αυτή η εκλογική αναμέτρηση είναι νικηφόρα για το λαό μας».

Επεσήμανε πως «στις 18 και στις 25 δεν ψηφίζουμε απλώς για νέους ευρωβουλευτές, νέους περιφερειάρχες και νέους δημάρχους, αλλά ψηφίζουμε για κάτι ποιο σημαντικό, για τη ζωή μας, για το μέλλον μας, για την Ελλάδα».

Κάλεσε τους πολίτες να μην εξαπατηθούν από κάποιους που παρουσιάζουν τους συνδυασμούς τους σε δήμους και Περιφέρειες σε όλη τη χώρα ως δήθεν ανεξάρτητους, γιατί, όπως εξήγησε, το βράδυ των εκλογών αν καταφέρουν και ξεγελάσουν τους πολίτες, είναι βέβαιο ότι «θα ξεχάσουν την ανεξαρτησία και θα ντυθούν με τα χρώματα των πολιτικών δυνάμεων που κατέστρεψαν τον τόπο».