ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Στάση πληρωμών και μετά μείωση φορολογίας

Καμμένος: Στάση πληρωμών και μετά μείωση φορολογίας

Την ανάγκη στάσης πληρωμών των τοκοχρεολυσίων επισήμανε σε συνέντευξή του στο Βόλο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας ότι μετά πρέπει να ακολουθήσει μείωση της φορολογίας στο 8%. Μάλιστα ανέφερε ότι η συγκεκριμένη μείωση πρέπει να έχει συνταγματική ισχύ όπως ο νόμος για τη ναυτιλία.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι η τρόικα είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για την καταστροφή η οποία επήλθε μετά την πολιτική που εφάρμοσε και που επέβαλε στην κυβέρνηση.

«Αν διαβάσει κανείς με προσοχή τις ευρωπαϊκές συμβάσεις, σε περίπτωση που προτείνει η Ευρωπαϊκή Ένωση ή οποιοδήποτε όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέτρα σε μια χώρα και αυτά προκαλούν ζημία της χώρας, είναι υποχρεωμένη να την αποζημιώσει.. Η πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης, η πολιτική της ανεργίας, η πολιτική των λουκέτων, είναι η πολιτική αυτή που πρέπει να αλλάξει και οφείλουν να αποζημιώσουν την πατρίδα μας η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Κομισιόν και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Θα επιδιώξουμε να ανατρέψουμε την κυβέρνηση, να έχουμε βουλευτικές εκλογές και να προχωρήσουμε σε μια άλλη πολιτική» πρόσθεσε.