ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Παπαμιμίκος: «Το πολιτικό μήνυμα δεν θα βγει μόνο από την Αττική»

Ανδρέας Παπαμιμίκος: «Το πολιτικό μήνυμα δεν θα βγει μόνο από την Αττική»

«Το πολιτικό μήνυμα θα βγει από τις 13 περιφέρειες και τις 51 πρωτεύουσες νομών» δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Εξάλλου, πρόσθεσε ότι «σήμερα, συγκρούονται δύο λογικές, συγκρούεται από τη μια η λογική η δική μας(Νέα Δημοκρατία), που όλο αυτό το διάστημα δώσαμε έμφαση στην αυτοδιοικητική ατζέντα, κι αυτό ζητάμε να κάνουν οι πολίτες, να κρίνουν τους υποψηφίους, με βάση το πρόγραμμα. Και από την άλλη η λογική του ΣΥΡΙΖΑ που πήγε σε σκληρές κομματικές υποψηφιότητες, έθεσε ξεπερασμένα διλήμματα προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από το πραγματικό διακύβευμα».

Ο κ. Παπαμιμίκος κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες και να αναδείξει τους πιο άξιους και ικανούς και ότι καλό θα ήταν να περιμένουμε τα πραγματικά αποτελέσματα λίγο αργότερα.

Τέλος, σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου υπενθύμισε ότι στις βουλευτικές εκλογές του 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική ήταν περίπου 5 μονάδες μπροστά, αλλά πανελλαδικά έχασε με τρεις μονάδες από τη Νέα Δημοκρατία.