ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μώραλης: «Κάναμε το πρώτο βήμα ταράζοντας τα νερά»

Μώραλης: «Κάναμε το πρώτο βήμα ταράζοντας τα νερά»

Τη νίκη στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών θα διεκδικήσει ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννη Μώραλη έναντι του νυν δημάρχου, Βασίλη Μιχαλολιάκου.

«Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα ταράζοντας τα νερά στο λιμάνι του Πειραιά. Ο Πειραιάς γυρίζει την πλάτη του στο χθες. Επτά στους δέκα δημότες αποδοκίμασαν τον απερχόμενο δήμαρχο και το δήθεν έργο που επιχείρησε να προβάλει τις τελευταίες 40 ημέρες. Σήμερα οι Πειραιώτες και οι Πειραιώτισσες ψήφισαν προοπτική, ψήφισαν ανάπτυξη, ψήφισαν ενδιαφέρον για το δημότη, ψήφισαν θέσεις εργασίας. Σε αυτούς αφιερώνουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Στον “Πειραιά Νικητή ” δεν χωρούν αποκλεισμοί. Στον “Πειραιά Νικητή” υπάρχει συστράτευση πολιτών και συμπαράσταση και αλληλεγγύη για τους πολίτες. Θέλω σήμερα να απευθύνω ένα μήνυμα στους πολίτες που δεν μας ψήφισαν την πρώτη Κυριακή: Να τους καλέσω να έρθουν μαζί μας ώστε με σεβασμό και αξιοπρέπεια να δώσουμε αγώνα μίας ακόμη εβδομάδας ώστε να δημιουργήσουμε τον “Πειραιά Νικητή”. Τέλος, θέλω να συγχαρώ όλους τους πολίτες, όποιον και αν ψήφισαν που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας, στις σημερινές εκλογές» δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την παρουσία του συνδυασμού του στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Σε ερώτηση για το αν επικοινώνησε μαζί του ο κύριος Δρίτσας, ο Γιάννης Μώραλης απάντησε: «Ο κύριος Δρίτσας επικοινώνησε μαζί μου, μιλήσαμε για πέντε λεπτά, τον συνεχάρηκα για το καλό αποτέλεσμα και μιλήσαμε ελάχιστα λίγα λεπτά για την πόλη».