ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν.Δένδιας: Να επιλέξουμε τη σταθερότητα και όχι το ρίσκο

Ν.Δένδιας: Να επιλέξουμε τη σταθερότητα και όχι το ρίσκο

Στην πρωτεύουσα των ιονίων νήσων, την Κέρκυρα, βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 150ή Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.

Ο κ. Δένδιας, μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις, αναφέρθηκε στη σημασία της ημέρας λέγοντας ότι «σήμερα γιορτάζουμε την επέτειο των 150 χρόνων της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα, συμβολικά μάλιστα με την παρουσία εδώ του πρεσβευτή του Ηνωμένου Βασιλείου. Επίσης, γιορτάζουμε τη μέγιστη χριστιανική εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Θα ήθελα να πω ότι είναι μία σημαντική ημέρα για την πατρίδα μας. Γιατί φαίνεται καθαρά ότι μετά από τη βαθιά κρίση των πέντε χρόνων, η πατρίδα μας επιτέλους προχωρά μπροστά και αρχίζει ξανά να αναπτύσσεται. Φαίνεται ξανά πως η αισιοδοξία μπορεί να επιστρέψει στις ψυχές και στις καρδιές των Ελλήνων» σχολίασε στην συνέχεια ο υπουργός.

Τέλος, ο κ. Δένδιας, έστειλε και ένα πολιτικό μήνυμα ενόψει των ευρωεκλογών αλλά και των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής, δηλώνοντας ότι «αυτό το οποίο όμως πρέπει να γίνει τώρα, εάν μου επιτρέπετε να εκφράσω τη σκέψη μου, είναι με τις επιλογές μας να μην ακυρώσουμε αυτή την προσπάθεια. Να επιλέξουμε τη σταθερότητα, τη σοβαρότητα και όχι το ρίσκο και οποιαδήποτε επιλογή μπορεί να μας γυρίσει πίσω, στους δύσκολους καιρούς που ελπίζω ότι πια πέρασαν».