ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Μιχελάκης: “Να μην επιτρέψουμε με την αποχή, να αποφασίσουν άλλοι για λογαριασμό μας”

Γ. Μιχελάκης: “Να μην επιτρέψουμε με την αποχή, να αποφασίσουν άλλοι για λογαριασμό μας”

Έκκληση προσέλευσης στις κάλπες απηύθυνε σήμερα προς το εκλογικό σώμα ο υπουργός Εσωτερικών Γ.Μιχελάκης.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, παρά την τριπλή εκλογική αναμέτρηση και τα μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Όπως επεσήμανε, «από τις 7 το πρωί σε όλη τη χώρα οι πολίτες προσέρχονται στις κάλπες για να ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές και τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Είναι μια πρωτόγνωρη διαδικασία, καθώς για πρώτη φορά ψηφίζουμε για τρεις διαφορετικές εκλογές. Παρ’ όλα αυτά, όλα εξελίσσονται ομαλά. Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς καθυστερήσεις.

Κάποια συνήθη μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν, αντιμετωπίστηκαν άμεσα. Να πούμε ότι και στα δύο νησιά, τη Λήμνο και τη Σαμοθράκη, όπου έγινε ιδιαίτερα αισθητός ο χθεσινός ισχυρός σεισμός και εκεί όλα εξελίσσονται κανονικά".

Ακόμη, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε, ότι "στο Υπουργείο Εσωτερικών βρισκόμαστε σε συνεχή ετοιμότητα για να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκλογών.

Σήμερα οι πολίτες επιλέγουν τους δημάρχους, τους περιφερειάρχες και τους εκπροσώπους της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα επόμενα 5 χρόνια.

Να μην επιτρέψουμε με την αποχή, να αποφασίσουν άλλοι για λογαριασμό μας."