ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Τζιτζικώστα-Σπίρτζη με θέμα τις εξελίξεις στον ΟΑΣΘ

18s1spirtzi1-thumb-large-thumb-large

Στο επίκεντρο της συνάντησης, που θα έχει αύριο Tρίτη, στην Αθήνα με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας θα βρεθούν οι εξελίξεις στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) μετά και την αναστολή των δρομολογίων των αστικών λεωφορείων στην πόλη.

Οι κύριοι Σπίρτζης και Τζιτζικώστας είχαν σήμερα τηλεφωνική συνομιλία για το θέμα, ενώ σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης τόνισε ότι «η κατάσταση με το ζήτημα του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη έχει φτάσει στο απροχώρητο, προσθέτοντας ότι «η ομηρία και η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας στις δημόσιες μεταφορές πρέπει να λήξει με κάθε δυνατό τρόπο».

«Κυβέρνηση και ΟΑΣΘ πρέπει άμεσα να συμφωνήσουν σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση, η οποία θα δώσει οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών της Θεσσαλονίκης. Για να γίνει επιτέλους πράξη το αυτονόητο, πρέπει και οι δύο πλευρές να συζητήσουν και να συναποφασίσουν τα βήματα που θα οδηγήσουν στη λύση του προβλήματος», σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας και υπογράμμισε ότι σκοπός της συνάντησής του με τον υπουργό είναι να εξευρεθεί και να εφαρμοστεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση μεταξύ του αρμόδιου υπουργείου και του ΟΑΣΘ.