ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Διαφωνώ με την κυβέρνηση για τα Σκόπια

kammenos--3

Στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της Novartis.

«Βεβαίως και διαφωνώ με την κυβέρνηση για τους χειρισμούς. Το έχω πει δημόσια για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας. Όχι μόνο δεν θα ψηφίσω αλλά θα κάνω τα πάντα για να σταματήσω για να μην παραδοθεί ο όρος Μακεδονία» ανέφερε από το βήμα της βουλής ο κ. Καμμένος και εκτίμησε ότι τα Σκόπια θέλουν «δέκα χρόνια για να κάνουν συνταγματικές αλλαγές».

«Η Νέα Δημοκρατία να δω τι θα κάνει διότι ο κ. Μητσοτάκης στο Politico έλεγε ότι αν κάνουν τις αλλαγές στον αλυτρωτισμό θα ψηφίσει. Είναι ο Κυριάκος του εξωτερικού και ο Κυριάκος του εσωτερικού» υπογράμμισε. 

«Η σχέση μου με την κυβέρνηση και με τον Αλέξη Τσίπρα είναι μία σχέση εντιμότητας . Και εκείνοι διαφωνούν μαζί μου σε πολλά αλλά έχουμε υποχρέωση και εντολή από τον ελληνικό λαό να βρεθούμε σε αυτό το κοινοβούλιο άνθρωποι που διαφωνούμε για να πάψουν οι νταβατζήδες να ελέγχουν τον πολιτικό κόσμο» επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος.