ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Τσίπρα: Αντί να δίνει ψεύτικες υποσχέσεις, ας επεξεργαστεί έναν οδικό χάρτη γρήγορης εξόδου του από τη διακυβέρνηση

16s4nd-thumb-large--9-thumb-large-thumb-large--2

«Σήμερα, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι επεξεργάζεται έναν οδικό χάρτη μείωσης της φορολογίας. Καθώς όμως ουδείς πια τον πιστεύει, έχουμε να του κάνουμε μια αντιπρόταση», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα σε εκδήλωση της ΓΣΕΒΕΕ.

«Αντί να δίνει για μια ακόμη φορά ψεύτικες υποσχέσεις, ας επεξεργαστεί καλύτερα έναν οδικό χάρτη ομαλής και γρήγορης εξόδου του από τη διακυβέρνηση», συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, σημειώνει για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα: «Ύστερα από τρία χρόνια, και αφού διέλυσε τη μεσαία τάξη και τους πιο αδύναμους Έλληνες, ο Πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας αντιλήφθηκε επιτέλους αυτό που του λέγαμε από την πρώτη στιγμή: Ότι η υπερφορολόγηση, που ήταν συνειδητή επιλογή των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όχι μόνον πλήττει τα εισοδήματα των πολιτών, αλλά υπονομεύει και την ανάπτυξη της χώρας.

Σήμερα, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι επεξεργάζεται έναν οδικό χάρτη μείωσης της φορολογίας. Καθώς όμως ουδείς πια τον πιστεύει, έχουμε να του κάνουμε μια αντιπρόταση. Αντί να δίνει για μια ακόμη φορές ψεύτικες υποσχέσεις, ας επεξεργαστεί καλύτερα έναν οδικό χάρτη ομαλής και γρήγορης εξόδου του από τη διακυβέρνηση».