ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κυκλοφορία φορτηγών μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων

Θεσσαλονίκη: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κυκλοφορία φορτηγών μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα φορτηγά αυτοκίνητα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων εφαρμόζονται από τις 12 το μεσημέρι σήμερα σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου, λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ισχύει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου, μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στον αυτοκινητόδρομο «Εγνατία Οδός», από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Γαληψού (περιοχή Ορφάνι στα όρια με το νομό Καβάλας), στον κάθετο άξονα Ευζώνων του αυτοκινητόδρομου ΠΑ.Θ.Ε έως τα όρια με τον νομό Κιλκίς και στον κάθετο άξονα Σερρών, από τον ανισόπεδο κόμβο Λαγκαδά της Εγνατίας Οδού έως τα όρια με τον νομό Σερρών.

Από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν αλάτι, καθώς και τα εκχιονιστικά μηχανήματα έργων. Στο μεταξύ, ισχύει η διακοπή κυκλοφορίας στις επαρχιακές οδούς Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου, Προχώματος-Αγιονερίου και Ξηροχωρίου-Νέας Φιλαδέλφειας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ