ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμα του Αρχηγού Στόλου που αποστρατεύθηκε: Τιμή μου που φεύγω τώρα

Το μήνυμα του Αρχηγού Στόλου που αποστρατεύθηκε: Τιμή μου που φεύγω τώρα

Με ένα μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο απερχόμενος Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος ΠΝ, άφησε σαφείς αχμές για την αποστρατεία του.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, πριν από λίγο έλαβα ένα τηλεφώνημα ότι με αποστράτευσαν ……. », σημείωσε ο ανώτατος αξιωματικός, συμπληρώνοντας επιπροσθέτως πως : « είναι τιμή μου γιατί έγινε τη συγκεκριμένη στιγμή δεδομένων των γεωπολιτικών εξελίξεων σε εσωτερικό και το εξωτερικό! ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ».

to-minyma-toy-archigoy-stoloy-poy-apostrateythike-timi-moy-poy-feygo-tora0

Ας σημειωθεί πως ο Αρχηγός Στόλου δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση αυτή μιας και απαντώντας σε ένα από τα εκατοντάδες μηνύματα που δέχτηκε σημείωσε αινιγματικά πως: «είναι τιμή που με αποστράτευσε αυτή η Κυβέρνηση και αυτό το ΣΑΓΕ ! Δείτε τη σύνθεση και θα καταλάβετε».

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα την αποστρατεία Παυλόπουλου είχε σχολιάσει και με tweet του ο απερχόμενος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Σήμερα, ο Αρχηγός Στόλου επανήλθε δημοσιοποιώντας μια επιστολή που του έστειλε ναύτης όταν πληροφορήθηκε για την αποστρατεία του.

to-minyma-toy-archigoy-stoloy-poy-apostrateythike-timi-moy-poy-feygo-tora1