ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για τα επεισόδια στο Καραμανδάνειο

Ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για τα επεισόδια στο Καραμανδάνειο

«Παρά λίγο χθες το βράδυ στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών Καραμανδάνειο να σκοτώσουν συνάδελφο δύο μεθυσμένοι Ρομά» καταγγέλει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, ενώ καλούν την κυβέρνηση να απαντήσει.

Υπενθυμίζεται ότι δύο άγνωστοι σε κατάσταση μέθης ξυλοκόπησαν έναν φύλακα του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου, μπροστά στα μάτια παιδιών ασθενών και των συνοδών τους.

Από την πλευρά της η ΠΟΕΔΗΝ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει ότι «με τρολαρίσματα και το facebook δεν κουκουλώνονται τα εκρηκτικά προβλήματα των Νοσοκομείων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τρολαρίσματα και το facebook δεν κουκουλώνονται τα εκρηκτικά προβλήματα των Νοσοκομείων. Η κυβέρνηση θα πρέπει να απαντήσει.

Γιατί τρώμε ξύλο από συνοδούς και ασθενείς;

Τελευταίο τραγικό συμβάν χθες το βράδυ στην Πάτρα.

Στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ χθες το βράδυ στις 10 υπάλληλος προσωπικό ασφαλείας έφαγε άγριο ξύλο από δύο μεθυσμένους Ρομά και από καθαρή τύχη ζει.

Οι δύο Ρομά είχαν ασθενή στο ΤΕΠ. Έκαναν φασαρία και όταν τους είπε να ηρεμήσουν τον ακινητοποίησε ο ένας και ο άλλος τον έκανε μαύρο στο ξύλο. Έσπασαν και τις τζαμαρίες του ΤΕΠ.

Εκλήθη η αστυνομία και τους συνέβαλε.

Ο ένας αφέθηκε ελεύθερος γιατί είναι ανήλικος και ο άλλος οδηγείται σήμερα να δικασθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Το Νοσοκομείο έχει μόνο 8 άτομα προσωπικό ασφαλείας, ένας σε κάθε βάρδια. Εφημερεύει καθημερινά και το Νοσοκομείο είναι απομονωμένο μέσα στο δάσος.

Και μη χειρότερα!!!»