ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα προθεσμία για «λόγους υγείας» πήρε η 33χρονη στη Θεσσαλονίκη – Θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Νέα προθεσμία για «λόγους υγείας» πήρε η 33χρονη στη Θεσσαλονίκη – Θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, ζήτησε και πήρε από την 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης από την Κάτω Τούμπα.

Η κατηγορούμενη επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα, αλλά ζήτησε νέα προθεσμία, επικαλούμενη -όπως έγινε γνωστό- λόγους υγείας. Αυτή ήταν και η αιτία που μεταφέρθηκε το προηγούμενο 24ωρο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορός της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο νομικός της συμπαραστάτης θα υποβάλει στην ανακρίτρια αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Παράλληλα, όπως γνωστοποίησε ο συνήγορος της, αμέσως μετά τη νέα προθεσμία, ασκήθηκε σε βάρος της συμπληρωματική ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. 

Ηδη, εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Η μεταγωγή της 33χρονης στα δικαστήρια έγινε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι.

Οι αστυνομικοί τη μετέφεραν από την πίσω είσοδο του μεγάρου και την οδήγησαν στον 1ο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας. Ύστερα από μια ώρα παραμονής και αφού έλαβε τη νέα προθεσμία επέστρεψε στα κρατητήρια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ