ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στα Ανώγεια και σύσκεψη με τοπικούς φορείς

Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στα Ανώγεια και σύσκεψη με τοπικούς φορείς

«Είμαι εδώ ως προσκυνητής του τόπου, αλλά και ως εκπρόσωπος του νόμου» διεμήνυσε το Σάββατο από τα Ανώγεια ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την γενικότερη κατάσταση και αστυνόμευση στην περιοχή του Μυλοποτάμου.

Ο υπουργός ξεκαθάρισε πως παραβατικές συμπεριφορές, όπως ζωοκλοπες, επιβολή του ισχυρότερου, ή «περίεργες» οδικές συμπεριφορές δεν θα τις επιτρέψει, καλώντας τους πολίτες «να πάρουν το κακό και αν το μετατρέψουν σε καλό».

«Καλώ τους Ανωγειανούς να μείνουν ανυπότακτοι στην αδικία, την εκμετάλλευση, την απανθρωπιά, στους σκοτωμούς και την βεντέτα. Αυτές οι παραδόσεις ανήκουν σε άλλους αιώνες και έχουν ξεπεραστεί» σημείωσε, και τόνισε πως « τους λεβέντες δεν είναι να τους χαλάμε σε βεντέτες». 

Μάλιστα για το τέλος ο Υπουργός άφησε μια μαντινάδα όλο νόημα: «Bεντέτες και παλιανθρωπιές τη φήμη μας μαυρίζουν, χαλούν ανθρώπινες ζωές κι όλους μας ταλανίζουν».

Σε πρόσφατη σύσκεψη με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, ο Υπουργός είχε επισημάνει ότι οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή θα διπλασιαστούν, γνωστοποιώντας πως θα υπάρξει ενιαία έδρα για το Αστυνομικό Τμήμα και το ΤΑΕ Μυλοποτάμου, προκειμένου να ενισχυθεί η αστυνομική παρουσία εκεί.