ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιάλτης για την κ. Μπακογιάννη η διαχείριση των απορριμμάτων λόγω της ανεπαρκούς χωματερής

Με τη δήμαρχο Αθηναίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε χθες ο πρωθυπουργός κ. K. Καραμανλής και συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις και κυρίως για την ολυμπιακή προετοιμασία. Πρωταρχικής σημασίας θέμα τόνισε η δήμαρχος Αθηναίων αποτελεί η κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, σημειώνοντας ότι για να είναι καθαρή η Αθήνα πρέπει να υπάρχουν και οι απαραίτητες υποδομές.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία των έργων η δήμαρχος υπογράμμισε ότι υπάρχουν ασφυκτικά χρονικά περιθώρια, γι’ αυτό χρειάζονται γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις και εξαιρετικός συντονισμός.

Σε ό,τι αφορά τα έργα που αφορούν το δήμο Αθηναίων ανέφερε ότι όλα θα ολοκληρωθούν με βάση τα χρονοδιαγράμματα που έχουν γίνει (Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων, έργα του ΥΠΕΧΩΔΕ στην πόλη) ενώ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου στις οποίες επέκρινε την κυβέρνηση για τη στάση της στο θέμα της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων είπε «αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Βενιζέλος θα πρέπει να πει κάτι, γιατί άλλαξε η κυβέρνηση, αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες χρειάζονται τη συνεργασία όλων, είναι λάθος η αντίληψη να προσπαθούμε να ανακαλύψουμε διαφορές».