ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ας κρατήσουν οι χοροί στη διαδρομή

H Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία είναι μια Γιορτή και αυτό θέλει να υπογραμμίσει η «Αθήνα 2004» με τη διοργάνωση σειράς μουσικών εκδηλώσεων κατά τη διαδρομή της Φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου και ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του μεγάλου ταξιδιού ανά την Ελλάδα και τον κόσμο. Ολες οι μουσικές εκδηλώσεις γίνονται σε ανοικτούς χώρους, όπου η προσέλευση του κοινού είναι ελεύθερη. Συγκεκριμένα, έχουν προγραμματιστεί οι εξής συναυλίες:

25 Μαρτίου: Στην Ανδρίτσαινα, τον πρώτο σταθμό και τόπο διανυκτέρευσης της Ολυμπιακής Φλόγας διοργανώνεται συναυλία της Γλυκερίας (ώρα 8.30 μ. μ.)

26 Μαρτίου: H υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στην πλατεία Τριών Ναυάρχων της Πύλου θα γίνει με συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ (ώρα 8.30 μ.μ.)

27 Μαρτίου: Οι ΠΥΞ ΛΑΞ θα υποδεχθούν την Φλόγα στην Καλαμάτα, με συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία (Βασιλέως Γεωργίου) της πόλης (ώρα 10 μ.μ.)

28 Μαρτίου: Για τις 8 μ.μ. έχει προγραμματιστεί συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ στο Γύθειο, στην Πλατεία Μαυρομιχάλη.

29 Μαρτίου: Στην Τρίπολη διοργανώνεται συναυλία του Διονύση Τσακνή, στην Πλατεία Αρεως (ώρα 8.30 μ.μ.)

30 Μαρτίου: H Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει στο Ναύπλιο όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Γιάννη Κότσιρα (Πλατεία Δημαρχείου, ώρα 5.40 μ.μ.)