ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία εκατ. κιλά τροφίμων για την εκστρατεία του ΣΚΑΪ

Τρία εκατ. κιλά τροφίμων για την εκστρατεία του ΣΚΑΪ

Περισσότερα από τρία εκατομμύρια κιλά τρόφιμα έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα χάρη στην προσπάθεια του «Ολοι μαζί μπορούμε» που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδος, με την υποστήριξη των super markets όλης της χώρας.

Τον τελευταίο μήνα οι πολίτες πρόσφεραν 120 τόνους τρόφιμα στο καλάθι του «Ολοι μαζί μπορούμε».

Η εκστρατεία συλλογής τροφίμων, για την ενίσχυση των συσσιτίων της Εκκλησίας αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από χιλιάδες πολίτες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Παράλληλα με τα συσσίτια δίνονται και πακέτα αγάπης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η εκστρατεία του «Ολοι μαζί μπορούμε» ξεκίνησε από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011 και μέχρι σήμερα, από τις ειδικά διαμορφωμένες γωνιές των super markets, έχουν συγκεντρωθεί 3.152.730 κιλά τρόφιμα από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδος και από τις Μητροπόλεις της Κρήτης και των Δωδεκανήσων.

Κατά τον μήνα Μάρτιο, συγκεντρώθηκαν 121.183 κιλά τρόφιμα, ενώ τον Φεβρουάριο 85.205. Αντίστοιχα, κατά τον μήνα Ιανουάριο συγκεντρώθηκαν 70.032 κιλά. Που δείχνει το συνεχές και μάλιστα αυξανόμενο ενδιαφέρον των πολιτών να συνδράμουν τον συνάνθρωπο που υποφέρει με ό,τι μπορούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου του 2013 συγκεντρώθηκαν 241.310 κιλά τρόφιμα.

Και η προσπάθεια του «Ολοι μαζί μπορούμε» συνεχίζεται.