ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπλοκή παρευρισκομένων στα περίπτερα Ν. Κακλαμάνη και ΣΥΡΙΖΑ στον Άγιο Παντελεήμονα

Συμπλοκή παρευρισκομένων στα περίπτερα Ν. Κακλαμάνη  και ΣΥΡΙΖΑ στον Άγιο Παντελεήμονα

Το επεισόδιο συνέβη ανάμεσα σε άτομα που βρίσκονταν στα προεκλογικά περίπτερα του Νικήτα Κακλαμάνη, «Αθήνα Πόλη της Ζωής μας» και ΣΥΡΙΖΑ, «Ανοιχτή Πόλη». Στις 18.20, στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα, μετά από ανταλλαγή ύβρεων, ξεκίνησε μικρή συμπλοκή μεταξύ ατόμων που βρίσκονταν στο προεκλογικό περίπτερο του Νικήτα Κακλαμάνη με άτομα που βρίσκονταν στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά την αντιπαράθεση, πήγαν όλοι μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, αλλά δεν κατατέθηκαν μηνύσεις.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται ότι λίγο μετά τις 18.00, γνωστά άτομα του ακροδεξιού χώρου που έχουν δραστηριοποιηθεί στο παρελθόν σε επεισόδια στην περιοχή, έσπασαν το τραπέζι που βρισκόταν στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ και αφού βρίσκονταν στο περίπτερο του Νικήτα Κακλαμάνη. Σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ, έχουν υποβάλλει μηνύσεις κατά των πρωταγωνιστών της επίθεσης.

Νωρίτερα, στις 12.00 τα μεσημέρι, στη λαϊκή αγορά της Άρτας δέχθηκαν επίθεση με μπουκάλια και άλλα αντικείμενα  ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Άρτας και ο αντικείμενα  ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης  Πρεβέζης της Χ.Α. που μοίραζαν προεκλογικά. Έχουν υποβάλλει μηνύσεις για εξύβριση και απειλή.

Συμπλοκές αναρχικών με μέλη της Χ.Α. σε Αθήνα και περιφέρεια