ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Νεκρός ανασύρθηκε μετά από 6 ημέρες εργάτης που είχε καταπλακωθεί από χώματα σε πηγάδι

Χανιά: Νεκρός ανασύρθηκε μετά από 6 ημέρες εργάτης που είχε καταπλακωθεί από χώματα σε πηγάδι

Νεκρός μετά από προσπάθειες 6 ημερών ανασύρθηκε απόψε από άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ ο 39χρονος εργάτης που το πρωί της Πέμπτης είχε καταπλακωθεί από όγκους χωμάτων μέσα σε πηγάδι 17 μέτρων στο οποίο εκτελούσε εργασίες.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να εντοπίσουν και να ανασύρουν την σορό του 39χρονου εργάτη ο οποίος είχε θαφτεί κάτω από όγκους χωμάτων.

Η σορός του 39χρονου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή και στην συνέχεια θα παραδοθεί στους οικείους του, οι οποίοι όλες αυτές τις ημέρες με αγωνία παρακολουθούσαν τις προσπάθειες όλων των ομάδων.

Για τον εντοπισμό του άτυχου άνδρα είχε στηθεί μια ολόκληρη επιχείρηση στην οποία χρησιμοποιήθηκαν μεγάλα μηχανήματα έργων που άνοιξαν γύρω από το πηγάδι ένα τεράστιο λάκκο απομακρύνοντας παράλληλα χιλιάδες κυβικά από χώμα.

Η προσπάθεια γινόταν με πολύ δυσκολία καθώς υπήρχαν συνεχείς κατολισθήσεις ενώ ανασταλτικός παράγοντας υπήρξε και το μεγάλο βάθος το οποίο ήταν κοντά στον υδροφόρο ορίζοντα γεγονός που επέβαλε να γίνονται συνεχώς απαντλήσεις μεγάλων ποσοτήτων νερού.